Merhaba atyarisi yasal site 150tl hediye veriyor 1 kez oynayıp çekebilirsiniz.
Ayrıca refimle üye olup id sini atanlara 50tl bankadan gönderiyorum nakit.
Oynayamayan yada sorusu olan olursa iletişime geçebilir.
1 kez oynadıktan sonra kazancınızı çekebilirsiniz.
150+50tl kazan
atyarışı.com İle Birlikte Kazan! Arkadaşını atyarışı.com’lu yap, hem sana hem arkadaşına anında 50 TL hediye.
Kampanya Başlangıç Tarihi: 28.06.2024 10:00
Kampanya Bitiş Tarihi: 27.07.2024 23:59
Puan Son Kullanım Tarihi: 31.12.2024 23:59
Ek olarak refimle üye olanlar pm atabilir 50tl banka havale olarak gönderiyorum.
referanslı link :
Nsn.page.link/A1mBL
Birlikte Kazan Kampanyası : Hemen Üye Ol 50 TL Sana 50
referanslı link ile üye olmanız durumunda 50tl kazanacaksınız.
daha sonra aşağıdaki linke tıklayıp katıl demeniz durumunda 100tl daha kazancaksınız.
atyarışı.com
Hoş Geldin Kampanyası | Kampanyalar | atyarışı.com
https://www.atyarisi.com/kampanyalar/hosgeldin-kampanyasi
toplam gelen 150tl yi 1 kez oynayarak banka hesabınıza anında çekebilirsiniz. Yapamayanlar takılanlar pm bırakabilir. Ben 150 yi 700 yapıp çektim anında.
atyarışı.com İle Birlikte Kazan! Arkadaşını atyarışı.com’lu yap, hem sana hem arkadaşına anında 50 TL hediye.
Kampanya Başlangıç Tarihi: 28.06.2024 10:00
Kampanya Bitiş Tarihi: 27.07.2024 23:59
Puan Son Kullanım Tarihi: 31.12.2024 23:59
referanslı link :
referanslı link ile üye olmanız durumunda 50tl kazanacaksınız.
daha sonra aşağıdaki linke tıklayıp katıl demeniz durumunda 100tl daha kazancaksınız.
toplam gelen 150tl yi 1 kez oynayarak banka hesabınıza anında çekebilirsiniz. Yapamayanlar takılanlar pm bırakabilir. Ben 150 yi 700 yapıp çektim anında.
Merhabalar binance'e referans linkimle üye olup kyc onaylayan kişilere 150tl vermekteyim. Detaylı bilgi için pm atabilirsiniz.
Limit sorunu
Merhabalar benim toplam 25k 3 bankadan kartım vardı. İş bankasından limit artırmak istedidğimden diğer bankadan azaltın denildi. Bende 2 bankayı kapattım sadece iş kaldı şimdi iş bankası limit artırmıyor anında red. Diğer bankalarda anında red bu kapanan limitim yok mu oldu ? sigortamda var kredi notum cok yuksek değil ancak kapattığım limitlerin azda olsa altında kart alamayacak mıyım? Tavsiye varsa alabilirim şubede başvursam olumlu olur mu ?
1 Aylık bordro ve kredi
Merhaba arkadaşlar daha önce sigorta girişim oldu fakat uzun süredir sigorta+maaş yok. Bir işe girdim ve ilk ay maaş bordrosu alıp maaş bankamdan kredi alabilir miyim ? Toplam 30k borcum var farklı farklı kredi kartlarına bu zamana kadar gecikmesiz sorunsuz ödedim şu ara 1-2 ay gecikme oldu bazılarında ama onlarıda ödedim . Ben bunları kapatıp atıyorum 30k kredi çekip kartları ödeyip aylık daha düşük para ödemek istiyorum bu mümkünmüdür ? Nasıl bir yol izlemeliyim.
NOT: Kredi notum 800 1200 den 800e düştü 1 ayda
Coinbase 30$ ödül
Adımlar:
1- Coinbase Wallet ve Coinbase uygulamasını indirin.
2- Wallet uygulamasından yeni bir cüzdan oluşturun, tarayıcı menüsünden güncel görevleri görebilirsiniz.
3- Bu noktada yapılabilecek 4 görev var, Cüzdana optimism ağında eth atarak 5$-5$-10$-10$ görevleri yapıyoruz.
4- İçeri attığımız ETH'İ ve gelen ödülü OPTİMİSM ağında çekebilirsiniz.
görev1 - avatar 10 dolar
Bu görevi başlattığınızda size optimism ağında bir adres veriyor, 100 tllik ethereum göndermeniz gerekli. Gönderimden sonra göreve gelip devam et deyip avatar oluşturmanız gerekmekte. Oluşturduğunuz avatarı mint ettiğinizde göreviniz geçerli sayılıyor ödülünüz tanımlanıyor.
görev2- yetkilendirme 5 dolar
Bu görev için, cüzdanınızda bir miktar op bulunmalı, daha sonra görevi başlat deyip açılan menüden bir kişiye tıklayarak delegate ediyoruz. Oplar gitmiyor sadece birine oy vermiş oluyorsunuz.
görev3- nft satın alma 10 dolar
Bu görevi başlattıktan sonra bizi ilk görseldeki sayfaya atıyor ve oradan 2$'a bir nft alıyoruz. Nft'yi aldığımız anda görev tamamlanıyor.
ÖNEMLİ!
-Bu görev ülkenizde kullanılamıyor hatası alıyorsanız bazı taktikleri var, 250 tl alarak ben yapıyorum. Coinbasede KYC2'e sahip hesabınız varsa yapabiliriz.
-Toplam 40$ görev açıldığında fee imzalamalar,swap,çekme ücreti ile birlikte ortalama 3-4$'a ulaşıyor.
-Hesap verenler için tüm görevleri yaparak stake görevini başlatıp cüzdanı size teslim ediyorum. Ödeme yapıp yapmaması veya görevin kaldırılması durumunda konu sahibi soru tutulamaz.
-Görevleri yaparken veya wallete para atarken oluşabilecek zararlardan konu sahibi sorumlu tutulamaz.
telegram root_patron
Kredi notu saçmalığı?
Merhaba arkadaşlar geçen ayın 20sinde risk raporu aldım hangikredi ve findeksden hangikredide rapor şu şekilde
findeksde işe şu şekilde
Benim 6500tl kredi kartım var. Bi kredi notu sorgulayım dedim ve üstteki notlar karşıma çıktı. Daha önceki notlarda hep 0 limit tahmini olurdu. Ne değişti bilmiyorum. Neyse daha sonra 16000tl bi kredi kartı açılışı yaptım. 2000tl de kredi çektim. Bi 10binttlik daha kredi kartı limiti alabilirim hangikrediye göre ama tekrar bir rapor aldım. Puanım 1005e düşmüş , kredi kartı ek limitim 0, kredi onaylanma ihtimali düşük olmuş. Yani 2 tane yeni ürün açılışı 105 puan düşürmüş ve hiçbir kredi açılışı yapamamama sebep olmuş. Bu durumda tavsiyeleriniz nelerdir
Google play bakiye sorunu
Merhaba arkadaşlar google play hesabıma kartımla bakiye yükledim fakat kullanmaya çalışırken ABD içinde kullanılabilir diyor. Ne oldugunu anlamadım ve destekle iletişime geçtim bana dedikleri cevap şaka gibi neymiş abd lokasyonu olarak gözükmüş ödemem ve abdde kullanılabilirmiş vpn mi kullandınız diye sordu hayır dedim zaten kullanmadımda. Sonra sadece abd de kullanabilirsiniz yapabileceğim bir şey yok diyorlar. E ben neden bu bakiyeye para yükleyebiliyorum ozaman? saçmalığa bak şimdi sorum şu ben bu bakiyeyi nasıl kullanabilirim vpn açtım abd olarak yine kabul etmiyor ödeme yaparken
Kendi yazdığım kod ile ilgili yardım
Öncelikle olayı anlatayım bir bomba oyunu yaptım 1ile 10 arasında kullanıcı bir değer giriyor ve bu 1 ile 10 arasında 1 adet bomba sayısı var kullanıcı bu sayıyı bulmadan başka bir sayı bulursa üst tura çıkıyor. Üst turda ise 2 tane bomba sayısı var her tur böyle artıyor taa ki 9 bomba 1 normal sayı kalana kadar ben bunu kodladım ancak sanki bir sorun var çok kolay bir şekilde kazanılıyor oyun bomba sayılarında bir hata var sanırım yardım edermisiniz?
static void Main(string[] args)
{ // OYUNUN AMACI 1 İLE 10 ARASINDA SAYILARIN 1 TANESİ BOMBA SAYISI KULLANICI BU SAYIYI BULURSA ELENİR HER TUR BOMBA SAYISI ARTIYOR VE EN SON 9 BOMBA 1 DOĞRU SAYI KALANA KADAR OYUN DEVAM EDİYOR. SON TURUDA KAZANAN OYUNCU OYUNU BİTİRİR VE KAZANIR
int tahmin = 0;
Random sayi = new Random(); //bu kısımda tahmin, sayı ve bomba değerleri atadım.
Random sayi3 = new Random(); // bombalar rastgele olması için random komutuyla kullandım.
int bomba2 = sayi3.Next(1, 10);
int bomba1 = sayi.Next(1, 10);
baslangic:
Console.WriteLine("1 ile 10 arasında bir sayı giriniz. Sayılardan 1 tanesinde bomba var! o sayıyı girmemeye çalışın.");
tahmin = Convert.ToInt32(Console.ReadLine()); // kullanıcıdan sayı girmesi için yadığım komut.
while(tahmin <1 || tahmin> 10) // kullanıcı istenilen değerlerin dışında çıkarsa goto komutu ile tekrar başa dönüyor.
{
Console.WriteLine("Lütfen 1 ile 10 arasında bir sayı girin");
goto baslangic;
}
{
if (tahmin == bomba1) // eğer tahmin edilen yani girilen sayı bomba sayıysa kullanıcı eleniyor ve başa dönüyor.
{
Console.WriteLine("Bomba patladı! Elendiniz.");
goto baslangic; // başa döndürme komutu
Console.ReadKey();
}
else
{
Console.WriteLine("Tebrikler! Üst tura çıktınız."); // girilen sayı bomba değilse kullanıcı bir üst tura çıkıyor.
}
Random sayi6 = new Random();
int bomba6 = sayi6.Next(1,10); // bundan sonraki kısımlar her tur bomba sayısı 1er 1er artarak gidiyor.
Random sayi4 = new Random(); // son tur yani 9 sayı bomba 1 sayı doğru sayı olana kadar oyun devam ediyor.
int bomba3 = sayi4.Next(1, 10); // son turdada bombaya yakalanmayan kullanıcı oyunu kazanıyor.
Console.WriteLine("1 ile 10 arasında bir sayı giriniz. Bu turda 2 bomba var! Dikkat edin.");
tahmin = Convert.ToInt32(Console.ReadLine());
if (tahmin == bomba3 && tahmin == bomba6) // bu kısımda ise && ve ile ayırarak bomba sayısını çoğalttım.
{
Console.WriteLine("Bomba patladı ! Elendiniz");
goto baslangic;
Console.ReadKey();
}
else
{
Console.WriteLine("Tebrikler! Üst tura çıktınız.");
}
Random sayi7 = new Random();
int bomba7 = sayi7.Next(1, 10);
Random sayi5 = new Random();
int bomba4 = sayi5.Next(1, 10);
Random sayi8 = new Random();
int bomba8 = sayi8.Next(1, 10);
Console.WriteLine("1 ile 10 arasında bir sayı giriniz. Bu turda 3 bomba var! Dikkat edin.");
if (tahmin == bomba7 && tahmin == bomba4 && tahmin ==bomba8)
{
goto baslangic;
Console.ReadKey();
}
else
{
}
Random sayi10 = new Random();
int bomba10 = sayi10.Next(1, 10);
Random sayi11 = new Random();
int bomba11 = sayi11.Next(1, 10);
Random sayi12 = new Random();
int bomba12 = sayi12.Next(1, 10);
Random sayi13 = new Random();
int bomba13 = sayi13.Next(1, 10);
Console.WriteLine("1 ile 10 arasında bir sayı giriniz. Bu turda 4 bomba var! Dikkat edin.");
if (tahmin == bomba10 && tahmin == bomba11 && tahmin == bomba12 && tahmin == bomba13)
{
goto baslangic;
Console.ReadKey();
}
else
{
}
Random sayi14 = new Random();
int bomba14 = sayi14.Next(1, 10);
Random sayi15 = new Random();
int bomba15 = sayi15.Next(1, 10);
Random sayi16 = new Random();
int bomba16 = sayi16.Next(1, 10);
Random sayi17 = new Random();
int bomba17 = sayi17.Next(1, 10);
Random sayi18 = new Random();
int bomba18 = sayi18.Next(1, 10);
Console.WriteLine("1 ile 10 arasında bir sayı giriniz. Bu turda 5 bomba var! Dikkat edin.");
if (tahmin == bomba14 && tahmin == bomba15 && tahmin == bomba16 && tahmin == bomba17 && tahmin == bomba18)
{
goto baslangic;
Console.ReadKey();
}
else
{
}
Random sayi19 = new Random();
int bomba19 = sayi19.Next(1, 10);
Random sayi20 = new Random();
int bomba20 = sayi20.Next(1, 10);
Random sayi21 = new Random();
int bomba21 = sayi21.Next(1, 10);
Random sayi22 = new Random();
int bomba22 = sayi22.Next(1, 10);
Random sayi23 = new Random();
int bomba23 = sayi23.Next(1, 10);
Random sayi24 = new Random();
int bomba25 = sayi24.Next(1, 10);
Console.WriteLine("1 ile 10 arasında bir sayı giriniz. Bu turda 6 bomba var! Dikkat edin.");
if (tahmin == bomba19 && tahmin == bomba20 && tahmin == bomba21 && tahmin == bomba22 && tahmin == bomba23 && tahmin ==bomba25)
{
goto baslangic;
Console.ReadKey();
}
else
{
}
Random sayi26 = new Random();
int bomba26 = sayi26.Next(1, 10);
Random sayi27 = new Random();
int bomba27 = sayi27.Next(1, 10);
Random sayi28 = new Random();
int bomba28 = sayi28.Next(1, 10);
Random sayi29 = new Random();
int bomba29 = sayi29.Next(1, 10);
Random sayi30 = new Random();
int bomba30 = sayi30.Next(1, 10);
Random sayi31 = new Random();
int bomba31 = sayi31.Next(1, 10);
Random sayi32 = new Random();
int bomba32 = sayi32.Next(1, 10);
Console.WriteLine("1 ile 10 arasında bir sayı giriniz. Bu turda 7 bomba var! Dikkat edin.");
if (tahmin == bomba26 && tahmin == bomba27 && tahmin == bomba28 && tahmin == bomba29 && tahmin == bomba30 && tahmin == bomba31 && tahmin == bomba32)
{
goto baslangic;
Console.ReadKey();
}
else
{
}
Random sayi33 = new Random();
int bomba33 = sayi33.Next(1, 10);
Random sayi34 = new Random();
int bomba34 = sayi34.Next(1, 10);
Random sayi35 = new Random();
int bomba35 = sayi35.Next(1, 10);
Random sayi36 = new Random();
int bomba36 = sayi36.Next(1, 10);
Random sayi37 = new Random();
int bomba37 = sayi37.Next(1, 10);
Random sayi38 = new Random();
int bomba38 = sayi38.Next(1, 10);
Random sayi39 = new Random();
int bomba39 = sayi39.Next(1, 10);
Random sayi40 = new Random();
int bomba40 = sayi40.Next(1, 10);
Console.WriteLine("1 ile 10 arasında bir sayı giriniz. Bu turda 8 bomba var! Dikkat edin.");
if (tahmin == bomba33 && tahmin == bomba34 && tahmin == bomba35 && tahmin == bomba36 && tahmin == bomba37 && tahmin == bomba38 && tahmin == bomba39 && tahmin == bomba40)
{
goto baslangic;
Console.ReadKey();
}
else
{
}
Random sayi41 = new Random();
int bomba41 = sayi41.Next(1, 10);
Random sayi42 = new Random();
int bomba42 = sayi42.Next(1, 10);
Random sayi43 = new Random();
int bomba43 = sayi43.Next(1, 10);
Random sayi44 = new Random();
int bomba44 = sayi44.Next(1, 10);
Random sayi45 = new Random();
int bomba45 = sayi45.Next(1, 10);
Random sayi46 = new Random();
int bomba46 = sayi46.Next(1, 10);
Random sayi47 = new Random();
int bomba47 = sayi47.Next(1, 10);
Random sayi48 = new Random();
int bomba48 = sayi48.Next(1, 10);
Random sayi49 = new Random();
int bomba49 = sayi49.Next(1, 10);
Console.WriteLine("1 ile 10 arasında bir sayı giriniz. Bu turda 9 bomba var! Dikkat edin.");
if (tahmin == bomba41 && tahmin == bomba42 && tahmin == bomba43 && tahmin == bomba44 && tahmin == bomba45 && tahmin == bomba46 && tahmin == bomba47 && tahmin == bomba48 && tahmin == bomba49)
{
goto baslangic;
}
else
{
Console.WriteLine("Tebrikler! Oyunu kazandınız");
}
Console.ReadLine();
}
}
}
}
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 57
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.176 (Bu ay: 99)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Finans Forumları