A

Onbaşı
12 Şubat 2021
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 22 (Bu ay: 0)
Gönderileri
merhaba, 1 Ekim tarihinde 75 mbps hız ile netspeed'e geçiş işlemlerim başladı ve 3 Ekim sabahı (bu gün) geçiş tamamlandı. hız 79 mbps olarak tanımlanmıştı ve hat kaldırmıyor diye kopma oluyordu. valorant'ta pingim 25'den 14'e düştü (eski iss millenicom) daha sonrasında ise birkaç saat kullandım böyle ve sık sık kesildiği için müşteri hizmetlerini arayıp hızı 50 mbps'e sabitlemelerini söyledim ve sabitlediler. Ancak bu sefer valorant'da pingim 14'den 50'ye çıktı... Lütfen yardım edin. İzmir'de yaşıyorum.
merhaba, İzmir Bayraklı'da oturuyorum ve bu bölgede düşük ping alacağım internet servis sağlayıcısı arıyorum. 50 mbps vdsl destekliyor hattım.
Selamlar, geçen hafta salı gününden beri yaşadığım bir problem var. dsl bağlantısı 20-30 dakikada kuruluyor ve dsl bağlantısı kurulduğu zaman modem arayüzünde 8 mbps download ve 1 mbps upload tanımlı oluyor. millenicom WhatsApp destek kanalını kullanarak birkaç kez arıza kaydı oluşturdum. İlk 2 arıza çözüldü olarak işaretlenmişti ancak sorun hâlâ devam ediyordu. Birkaç gün önce tekrardan arıza kaydı oluşturdum ve ertesi gün Türk Telekom'dan ekip geldi ve kontrol etti. Modeme bağlı olan gri köken kablonun değişmesinin gerektiğini ve elektrikçi çağırıp değiştirtebileceğimden söz etti. Bende mevcut olarak hiç kullanılmamış köken kablo vardı. Bendeki 0 kablo ile değiştirdiler ve İnternetin düzeleceğini, düzelmezse modemi kapatıp açmamı söylediler ve gittiler. Ancak İnternetim hâlâ aynıydı. Modemi birçok kez kapatıp açtım ancak dsl bağlantısı her seferinde 20 dakika ile 1 saat arasında kuruldu ve download 8, upload 1 mbps olarak tanımlandı Sizce sorunun kaynağı nedir ve benim ne yapmam gerekiyor. Bana kalırsa altyapımda bir sorun yok.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 38
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.862 (Bu ay: 40)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İnternet Servis Sağlayıcılar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.