Modemden çıkan 1 kabloyu 2 cihaz için nasıl kullanırım ?
|
Dijital Zaman rolesi
|
Merhabalar arkadaşlar, benim 2012 model Peugeot Partner Tepee aracım var ve torpido kutusuna 12V çekmek istiyorum en fazla 1A akım çekecek. Birde sadece kontak açıkken akım gelsin kontak kapanınca akım gelmesin. Ben bu kabloları en sağlıklı şekilde nereden çekebilirim.
Güvenlik kamera sistemine alarm takmak
Merhabalar arkadaşlar benim bir dvr güvenlik kamerası sistemim var, birkaç kameranın olduğu yere harici 220v alarm kurmak istiyorum kayıt cihazına role ile bağlayabilirim kayıt cihazında alam kısmında 4adet in 2 adet NO 2 adet COM ve 1 adet 12v soket var ben hangi soketlere bağlamam gerekiyor alarmı sistem kısmında bi sorunum yok ama ben alarm uyarısı verdiğinde hangi soketlerde 12v var bilmiyorum rolenin güç bağlantısını hangi soketlere bağlamam gerekiyor şimdiden teşekkürler arkadaşlar.
Tablet ekranını telefonda kullanma
Merhabalar arkadaşlar benim eski bir tabletim var, bu tablette çoğu uygulama çalışmıyor sistemi yetmiyor ama ekranın kendine özel kalemi var o yüzden ben tabletin ekranını kendi telefonuma bağlayarak dokunmatiğini ve görüntüsünü kullanmak istiyorum. Kısacası tabletin ekranını telefonuma bağlayarak kalem ile tasarım falan yapmak istiyorum. Telefonun kendi ekranını falan sökebilirim içindeki soketler uyarsa bile çalışır mı bilmiyorum. Nasıl çözebilirim bu işi acaba?
3D Printer Heading failed! Uyarısı
|
Amplifikatör devre şeması anlama
Trifaze motor
Merhabalar benim 4-5 tane trifaze motorum var. Ben bunları mono faze olarak çalıştıracağım ama kondansatörleri yok. Ben hangi değerlere bakarak nasıl bir kondansatör almalıyım ?
3D Yazıcı Öneri
Merhabalar ben Creality Cr-10 s5 ,Creality ender 5 plus ve Anycubic chiron 3D yazıcılarından hangisini alacağıma karar veremedim. Bana fiyat performans açısından güzel bir öneride bulunabilirmisiniz.
Telefon
Merhabalar herkese benim bir sorum var. Cep telefonları için arkasında siyah silikon benzeri topçuk olan dokunmatik kalem dışında başka bir kalem varmı? O kalemler telefon ekranında kaymıyor zorluk çıkartıyor birde çok geniş olduğu için biraz görüşü engelliyor. Başka kullanılabilinecek kalem varsa söyleyebilirmisiniz?
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 43
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 5.303 (Bu ay: 121)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware