market.samm.com GÜVENİLİR Mİ?
Creality Marka 3D printer almak ıstıyorum bu sitede fiyatı nispeten daha uygun ama emin olamadım guvenebilirmiyim teknik herhangi bir sorunda yardımcı olurlarmı daha once alısverıs yapmıs olanlar aydınlatırsa cok memnun olurum
Hangi 3D Printerı tercih etmeliyim?
öncelikle merhabalar. hobi için 3d printer almayı düşünüyorum ama kendimi geliştirdikçe belki insanların istedikleri şeyleri tasarlayıp basabilirim veya satabilecek sabit ölçülü şeyleri basıp satabilirim fikirlerim bu şekilde beni uzun süre idare edecek çok sorun çıkartmayacak baskısı kaliteli bi model arıyorum bu ikisi arasında kaldım benim gözüme çarpan bi işlemci farkı var birisi 32bit birisi 64bit birde hız farkları var sanırım belki daha iyi bilen kişilerin gözüne çarpıcak farkları vardır. ben çok bilmediğim için yardım istiyorum sizden alta arasında kaldığım modellerin linkini bıraktım bu fiyat bandında önerileriniz varsa onlarıda atabilirsiniz teşekkür ederim.
https://market.samm.com/creality-ender-3-v3-ke-3d-yazici
Usb ile Bağlanan Wireless Kulaklığımı Telefonda Kullanabilirmiyim ?
Corsair Void Elite Wireless kulaklığım var Usb aparatıyla Pcye bağlanıyor USB to 3.5mm Kablosu alarak telefona bağlayabilirmiyim ? Genel olarak insanlar kablolu usb kulaklıklarını takmışlar ve 3.5mm'den yeterli gücü alamadığı için çalışmadığını söylemişler fakat benim kulaklığım Wireless olduğu için kendi bataryasından güç alıyor Usb Girişini sadece bağlanmak için kullanıyor Sizce Çalışırmı ?
Razer Deathadder V2 Mini Alınırmı ? Elime Uyarmı
Başlıktada Dediğim gibi Razer Deathadder V2 Mini almayı duşunuyorum Önceden Razer Deathadder Chroma Kullanıcısıydım Elim Orta Parmaktan bilek Cizgisine kadar 19-20CM Enide 9-10CM Deathadder V2 480TL , V2 Mini 300TL 180 TL Fiyat Farkına Değermi 480TL Bi Mouseye Fazla Olduğunu Düşünüyorum. Fingertip Claw Tutuşlarında Oynuyorum Elime Uyarmı Kullanan Arkadaşlar Varsa Bilgilendirebilirmi?
Epic Gamesden Snowrunner Satın aldım Oynamaya Başladım Köprü İnşaatını Tamamladıkdan sonra Görev olarak beni garaja götürdü ve Alaska mapine geçmemi söyledi Garaja girdim alaskaya geçtim Garajdan Çık Dediğimde Araba Çıkıyor Ben Garajda Kalıyorum Savede bi sorun vardır diye düşündüm 3 4 kere baştan başladım ama Oyunda bir sorun var Çözümünü Bilen birisi vardır diye umut ediyorum
Sorunu Videoya Çekdim Daha iyi anlayabilesiniz diye.
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.958 (Bu ay: 122)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware