RTX 3060
Merhaba iyi akşamlar dilerim, i5 10400F işlemcim bulunmaktadır. Ekran kartım arızalandığı için yaptığım araştırmalarda işlemcimle en iyi çalışabilecek ekran kartının RTX 3060 olacağına karar verdim; fakat hangi markadan satın almam gerektiği hakkında pek bir fikrim yok. Yaptığım araştırmalarda Colorful ve İNNO3D adlı markalardan birini almak istiyorum. Sizce hangisini alınmalıdır?
i5-10400f ekran kartı önerisi
Merhabalar, İ5-10400F İşlemci ve H510 Anakarta sahip bir sistemim var. Şu an kullanımda olan ekran kartım GTX1660S arızalandığı için yeni bir ekran kartı almak istiyorum. İşlemciye uyumlu ekran kartı önerilerinizi alabilirim.
İntel i3 10100f + RX550 Alınır mı
Merhabalar,
Yeni bir sistem almayı düşünüyorum ve elimdeki bütçeye göre(3300TL) şöyle bir sistem dizdim.
İntel i3 10100f İşlemci
XFX AMD Radeon Rx550 4GB Ekran kartı
Gigabyte H410M S2H Anakart
Hyper XFury 8GB DDR4 2666Mhz Ram
James Donkey 240GB SSD
Hiper Zoe 3x120mm Rainbow Gaming ATX Kasa
Gamepower GP550 550w Power Supply
Bu fiyatlara yakın AMD Ryzen 3 2200G ve A320M li bir sistem de uydurabiliyorum. Bu yazdığım sistem mi iyidir, yoksa AMD Ryzen 3 lü olan mı? İkinci el alamıyorum.
3000 TL Sistem Toplama Önerisi
Merhabalar,
3000 TL bakiyem var ve ikinci el olmamak üzere sırf oyun oynamak için bir sistem toplamayı düşünüyorum.
Video veya yayın için kullanılmayacak.
Monitörsüz sadece kasa tavsiyelerinizi bekliyorum.
Sistem Geliştirme Önerisi
Merhabalar,
Fujitsi D3041 Anakarta sahibim ve sistemime işlemci ve ekran kartı eklemeyi düşünüyorum. 6GB Ram'im mevcut. En fazla 1300 TL bakiyem var. İkinci ele pek fazla girişmek istemiyorum.
Önerileriniz nelerdir?
Sistem Geliştirme Önerisi
Merhabalar,
Fujitsi D3041 Anakarta sahibim ve sistemime işlemci ve ekran kartı eklemeyi düşünüyorum. 6GB Ram'im mevcut. En fazla 1300 TL bakiyem var. İkinci ele pek fazla girişmek istemiyorum.
Önerileriniz nelerdir?
Ram Değiştirdim Ekran Gelmiyor
Merhabalar,
PC'ye yeni aldığım Kingstone 4GB DDR3 1333Mhz 2 adet ram taktım fakat PC'yi açarken bip bipbipbip bipbipbip bip sesi geliyor ve ekran açılmıyor. Neden olabilir? PC'de ki eski ram de Kingstone 2GB DDR3 idi.
FPS YÜKSELTME
Merhabalar,
Birçok oyunda sistemim dolayısıyla oldukça düşük FPS alıyorum. Yeni sistem toplayamadığımdan elimdekini bir tık olsun geliştirmek istedim. Elimdeki sistem özellikleri;
Pentium Dual Core E6600 3.06 GHZ işlemci
Fujitsu D3041-A1 Anakart
ATI Radeon HD5400 Series Ekran kartı
Kingstone DDR3 667Mhz 2GB RAM
Bu sistemle neyi değiştirirsem LoL vb. oyunlarda rahat edebilirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 22
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.483 (Bu ay: 24)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware