SELAM! BEN GELDİM!
SELAM! BEN GELDİM!Merhaba dostum. Bugün 795. defa aynı videoyu atıyorum, hadi inş.
Hayatımda yaptığım şeyleri sizler ile paylaşıyor, sizlere keyifli dakikalar geçirtecek içerikler üretmeye çalışıyorum. Destek olmak için arkadaşlarınız ile paylaşıp, like atıp, abone olup ve en önemlisi beğenmediğiniz şeyleri bana söylerseniz çok güzel olur. Elimden geldiğince çok yeni video atıyorum. Teşekkürler, iyi seyirler.
(Umarım konuyu doğru yere açmışımdır.)
TWİTTER KADINLARI - LÜTFEN LİNÇ ETMEYİN - TIKTOK - TWITCH JAKUZIMerhaba dostum. Bugün saçma sapan davranan insanlar hakkında konuştuk. İyi seyirler dilerim. Burada bahsettiğim kişileri genel olarak düşünmeyin lütfen. Herkes bu şekilde diye bir şey yok, twitchte jakuzi yayını açan kişiler gibi kişilerden bahsediyorum. Teşekkür ederim.
VUTUTUTU Yapam Kız Düşürem - NE BU REZALET YA?
Merhaba dostum. Bugün canımı çok sıkan bir olaydan bahsettim. İyi seyirler dilerim.
Youtuberlar Ne Kadar Kazanıyor? ŞAKA MI BU KADAR PARA?
Merhaba, youtube kanalıma bir video attım. Boş vaktiniz olursa 3.30 dakikalık videoyu izleyip bana video hakkında geri bildirimde bulunursanız çok sevinirm, teşekkürler ve iyi seyirler.
Yeni Ferrarimiz ! Ferrari Purosangue
Merhaba, youtube kanalıma bir video attım. Boş vaktiniz olursa 2 dakikalık videoyu izleyip bana video hakkında geri bildirimde bulunursanız çok sevinirm, teşekkürler ve iyi seyirler
YILBAŞI ÇEKİLİŞİ - YIL DÖNÜMÜ - DUYGUSALLIK İÇERİR!
Hey, selam! Bugün hem seninle duygularımı paylaşmak hem de yıl başı için bir çekiliş yapmak istedim. Detaylar videoda!
TÜRKİYE'YE GELMEYİN! (Bir Youtube Videosu)
Merhabalar, size geçen gün başımdan geçen bir olayı kısa bir video ile anlattım. İyi seyirler, dinlemeler dilerim :)
Merhabalar, bu video sadece bir fragmandır. Tam olarak bir tanıtım videosu değildir, kapalı beta bitiminde daha özenli ve güzel bir tanıtım videosu yayınlanacaktır.
https://www.youtube.com/watch?v=7nx4vZMW7ec
Yapıcı eleştirilerinizi bekliyorum. Siz de sunucuya yardımda bulunmak isterseniz kapalı betaya başvurabilirsiniz. NOT: Kapalı beta sadece sunucuyu geliştirmek içindir. Kapalı beta bitiminde tüm sunucu sıfırlanacaktır, kapalı betanın amacı sunucudaki açıkları ve sistemlerdeki tutarsızlıkları bulmaktır. Teşekkürler.
Türk minecraft oyuncuları hakkında bir anket.
Merhaba, başlıkta da belirttiğim üzere Türk minecraft oyuncularının zevklerini anlamak açısından bir çalışma yapıyorum. Bu çalışma sonucunda ise elde edilen veriler ile Türk oyuncularının damak tadına uygun işer çıkarmak hedeflenmektedir. Hedef 1.000 farklı kişiye anketi doldurtmak. Eğer vaktin var ise doldurursan çok sevinirim.
Anketin içinde de belirttiğim üzere, bu araştırma hiçbir şekilde reklam amacı taşımamaktadır.
Samsung monitör mü LG monitör mü? Hangisini almalıyım?
Bir süredir birçok konu açtım ve gördüklerim arasında şu 2 monitör çok ilgimi çekti. Aralarında fiyat farkı 100 TL kadar var. İkisinin de + sını ve -sini sayacağım. Kafama takılan noktaları giderirseniz çok sevinirim.
Burada mağazadan gidip alabilmem çok büyük bir avantaj fakat daha önce LG kullanmadım. Oldum olası Samsung kullandım bu yüzden bir ön yargım var.
Samsung olan bu https://www.hepsiburada.com/samsung-lc27fg73fqmxuf-27-1ms-144hz-2xhdmi-display-qled-full-hd-kavisli-oyuncu-monitor-pm-HB00000BED43
Bu monitörü ancak internetten sipariş edebilirim, bu yüzden kargoda sorun yaşarım diye korkuyorum ve daha önce hiç Curved ekran kullanmadım. Rekabetçi oyunlarda işe yarasa da daha çok sadece görselliğe önem verdiğim oyunlarda (RDR2-GTA V-CP2077 gibi) veya oturup ders çalışırken, film izlerken rahatsız eder mi? Zaten 27 inç istememin başlıca sebebi gözüm doya doya görsel haz yaşayarak hikayeli oyunları oynamak, filmimi izlemek. QLED olması beni cezbediyor.
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 12
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.623 (Bu ay: 95)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun