Nakil İşlemlerinin İlk Kurulum Kalitesine Yaklaşamaması
İlk kurulum yapıldığı zaman Türknet yine 10gün içinde ama en azından daha mantıklı sebeplerle ilerlemişti. Burada ise yaklaşık 10 gündür yine saçma sorunlarla beraberiz. İptal etmeye kalktık ama ne yazık ki aynı kaliteye yakın internet bulmak da zor.
Burada anlamadığım şu ki nasıl bir politika, yöntemle yönetiliyor ki bu süreç bu kadar sarpa sarıyor. Sıfırdan kurar gibi yapsanız gerçekten çok daha hızlı yapacağınızı bence siz de farkındasınız. Aynı zamanda T. Telekom'un arızs kayıtlarında sürekli "Müşteri kaynaklı bla bla" duymak da insana aşağılama oluyor bir yerden sonra. Hiçbir şekilde hatanın ne olduğu, ücretli mi ki de o yüzden sürekli bu kadar bizim hatamız olduğu yazıldığı, çözme imkanları/istekleri olsa kaç günde çözüleceği asla ama asla bilinemiyor. Gelen ilk yetkililer porta bakılacak vs diyor. Porta bir daha bakan bir insan evladı olmuyor. Ya birimler arası bir anlaşmazlık var ya da gerçekten acınası bir şekilde gerekli işlemlerin %1'i yapılmadan arıza kaydı açıp kapatmak sonrasında da "müşteri hatası" demek daha kolay geliyor.
Türknet'e sorarsanız da biz bir şey yapamıyoruz bu konuda demekten öteye gidilmiyor. E yani altyapı kiralayınca sizin de olmuyor mu? Ekipler aynı zamanda sizin de ekibiniz olmuyor mu? 😂" Beyimiz ne derse odur bize rica düşer" gibi bir durum mu var?
Bir hakaret etmek gerçekten istemiyorum. Ancak her insan derdini güzelce anlatmaya çalıştıkça basit bir koddan çıkmış mesajlarla insanların karşısına çıkıldıkça gerçekten hoş olmuyor. Belli ki bir yardım bekliyoruz. İşin komik yanı bizler "İSS hatası" / "maaşverene sadece talebi bildirebiliyoruz" diyerek ücreti bu şekilde vermemezlik etsek dayanacağınız vakit en fazla saat cinsinden olacaktır diye tahmin ediyorum...
Son Giriş: 5 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 5)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: TurkNet

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
14 Yanıt
0