Leon mk3 sağ yolcu paspası su alma sorunu
Arkadaşlar selam 2018 xcellence aracım sağ ön yolcu paspası su alıyor araştırmalarım sonucu soruna sebep olan nedenlerin başında sunroof giderini kontrol ettim açık polen filtresinden su alıyor mu diye kontrol ettim orasıda kuru lakin alt döşemeyi söktüğümde fotoğraftaki ıslaklıkla karşılaştım su nerden sızıyor olabilir yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Ayrıyetten sormak istediğim konu bunlarda sunroof gider borusu sanırım iç direkten gitmiyor çünkü görünürde hortum yok suyu gidere döktüğümde ön camın dibinden su çıkıp cam çıtası boyunca aşağıya akıyor.

ASUS VP249QGR monitör dalgalanma sorunu
Merhaba. Geçen Hafta Sistem topladım. Bu sistemle birlikte ASUS VP249QGR monitörü satın aldım.
Monitör 2-3 gündür sebebini çözemediğim bir şekilde anlık olarak üst kısımda dalgalanma yapıyor. Bazen 1 saat boyunca hiç yapmıyor bazen 1 dakikada 3 kez oluyor .Kablolarda sorun olduğunu düşünüp 2 HDMI, 1 DP kablo ile denedim ama sorun hala devam ediyor .Sorunu videoya almaya çalıştım çok net olmasa da anlatmak istediğim şey belli oluyor. Bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. İyi çalışmalar
Video Linki:
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 5 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 16)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Monitör

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0