Geçtiğimiz pazar yakıt aldım, araba teklemeye başladı ben de o kadar tecrübeli bi şoför olmadığımdan ve araba zaten sürekli arıza çıkardığından hiç aklıma yakıttan olabileceği gelmedi.
pazartesi yakın bi servise götürdük o da yetkiliye götürün dedi, Dün de sanayiye götürdük ve dizel araca benzin atıldığını öğrendik. Aracı sökeceğiz 2 gün yatacak dediler. Bugün de sanayiden telefon geldi birkaç enjektör değişim ile vs. 18 bin TL masraf çıktığını öğrendim, mecbur arabasız kalmamak için yaptırıyoruz.
Yakıtı kart ile aldım, hangi tür yakıt aldığım kart ekstremde belli olmasa da oradan yakıt aldığım kanıtlı. Ancak kendi yakıt makinelerinde ve kamera kayıtlarında benzin konulduğu aşikar.
Bir de hiç bahsetmek istemediğim arkadaşlarımın hatası yüzünden ne fişi aldım ve de yakıt makinesinin üzerinden ne yüklendiğine bakabildim
sonra da petrolü aradım yok kardeşim sen nasıl 100 km kadar yol gittin, hiç anlamadın mı cart curt biz dosya açamıyoruz da şöyle de böyle de diyor. Dizel araca benzin konulunca önceden de belli miktarda yakıt olunca demek ki kaktıra kaktıra araç ilerliyormuş öğrenmiş olduk.
Velhasıl petrol yardımcı olmayacak yani, biz mecbur arabayı yaptırıyoruz, bu durumda nasıl hakkımızı arayabiliriz. Öyle ya da böyle araca yanlış yakıt konulduğu kendi raporlarında ve kamerada da yer alıyor. Ayrıca telefonda da doğruladı benzin doldurulduğunu. Benim anlamadığım bu işin bir standartı yok mudur? Araca yanlış yakıt konulunca %100 suçlu değil mi bu istasyon, nasıl bu kadar rahat olabiliyor resmen dava et dedi.
T***l bayisinden aldım bu arada ve T***l'i aradım kayıt oluşturduklarını dönüş yapacaklarını söylediler. Elimde herhangi bir belge olmadığından dolayı da direkt dava açamıyorum, savcılığa gidip güvenlik kameralarını talep edeceğim.
Bilgisi olan yardımcı olabilecek, bilgi verebilecek var mı?
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 13
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 815 (Bu ay: 815)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware