T

Er
01 Ağustos 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 19 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Turk Telekom önce 2 güne düzelir sonra 2 haftaya düzelir dedi. 3 hafta geçti. Tabi biz de durumla ilgilenmeye başladık. Türk telekom gecikme için belediye beton dökmüş kutuya ulaşamıyoruz, belediyeyi bekliyoruz dediler. Belediyeyi aradık orası özel mülk bizle alakalı değil dediler. Apartmanı yapan inşaat şirketini aradık "biz betonu dökerken türk telekom'a söyledik problem olmaz dediler. Problem varsa da kutunun yerini degistirsinler. Biz betona dokunmuyoruz" dediler. Asla çözülmeyecek gibi duruyor. Turk telekomu ariyorum ariza hattina bunu söyleyin diyor arıza hattı türk telekom'a söyleyin diyor Derslere giremiyorum ailem toplantılara giremiyor. Ne yapabilirim yardımcı olun lütfen.

.
Merhaba ben sayısalda 8k yaptım. Fransız lisesi olduğumdan dolayı matematik hariç temelim 0'dı zaten son sene okulda ts sınıfına gitmiştim felsefe dersini sevdiğimden. Bizim gördüğümüz fenin yks ile alakası yoktu. Matematiği de ilgili olduğum olduğum için yapabiliyordum.
11. sınıfta butik dershaneye gitmeye karar verdim ve açıkçası bu kararımdan çok mutluyum çünkü kötü olduğunu gördüm ve bıraktım. İyi sınıfta da oldum kötüde de. İyi sınıflarda insanların tavırları sinir bozucuydu, fizikte anlamasam da soru soramıyordum. Kötü sınıflardaysa dersler hep konuşmayla kaynıyordu. 12. sınıfta butik dershane ile benzer paraya denk geleceğinden fizik kimya biyoloji ve matematikten özel ders almaya karar verdim. Konular bittikten sonra da ders yapmayı bıraktık. Dershaneye gitmeyi düşünenlere tavsiyem şu: temeliniz sıfırsa ve pahalı bir dershaneye gitmeyi düşünüyorsanız ve durumunuz varsa özel ders almak çok daha iyi olur. 5 ayda bitiyor konular, tüm sene özel ders almanıza gerek yok. Kendi hızınızda gidip kötü olduğunuz konuları uzatabiliyorsunuz. Eğer temeliniz varsa ve okulunuzda yks anlatılıyorsa bence ucuz dershaneye bile gitmeyin. Onca günü doldurmak için gereksiz uzatılıyor dersler, insanlar piskolojinizi etkiliyor. En azından bunlar benim tecrübemdi. Pahalı dershanelere giden arkadaşlarım beklentisinden düşük yaparken kendi çalışan arkadaşlarım daha iyi yaptı. Sosyal derslere zaten kendiniz çalışabiliyorsunuz. En azından bunlar benim tecrübemdi, kişiden kişiye değişebilir. Butik dershaneler verdiğiniz parayı hak etmiyor. Hele sosyalseniz hiç gitmeyin oturup ezber yapın, dershane sizi çalıştırmaz
Koç tam burslu 5 kişi, yüzde 50 burslu 10 kişi alıyor. Nasıl bölüm bu 15 kişilik mi?
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 25
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 736 (Bu ay: 0)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar Genel Sohbet
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.