Fundamentals Biyoloji vs Senin Biyoloji
|
|
Öncelikle herkese selamlar,
Size kendimi tanıtmak isterim ismim Yiğit ve bu sene mezuna bırakmak istiyorum. Bunun sebebi ise tamamen sorumsuz davranıp, sınav psikolojisine girmeyip kendi kafamda takılıp arkadaş gruplarımla gezmek oldu kendi hatam olduğunun farkındayım ve bu durumu düzeltmek için kendime temiz bir sayfa açmaya karar verdim. Sayısal düşünüyorum. Eğitimimi evde devam ettirmek istiyorum ve buna kararlıyım. Forumun bu TYT-AYT ile ilgilenmesi ve bu çapta aslında yol arkadaşlığı edilen bir platform olduğunu gördüm. Bu sebeple sizin bilgilerinizden faydalanmak isterim.
-Korona dönemi sürecinde 2 ay çalışıp yeteri kadar para biriktirdim ve aklımda olan sorular şunlar;
- Evde bulunduğum süreçte Doping Hafıza veya Raunt ile desteklemeliyim?
- Doping Hafıza veya Raunt tercih etmeyip Youtube kanalları üzerinden mi desteklemeliyim?
Bir kaç araştırma sonrası forumdaki kişilerinde tavsiyesiyle KAF 1-2-3-4 video eğitim setini keşfettim bunun yanı Kimya içinde KimyaÖzel'in kendine ait sitesindeki paketleri buldum. Şimdilik bu ikisini bulabildim ama kendimce bir sıralama yaptım sizin görüşlerinizde benim için çok önemlidir.
Türkçe: Kadir Gümüş
Matematik: KAF Serisi
Biyoloji: Selin Hoca
Kimya: Kimya Özel
Fizik: Pek bir bilgim olmamakla beraber Fizikle Barış veya Umut Öncül
Doping Hafızayı düşünmemin sebebi ise programı hazırlaması ve bir platform altında yaptığınız dersleri takip edebilmeniz. Tabii forumlarda çoğunlukla Doping Hafıza sayısal için pek önerilmediğini ve sevilmediğini gördüm ama aklımda ufak bir soru işareti olarak kaldığı için şahsi bir şekilde size sormak istedim. Dediğim gibi maddi durumumu çok olmasa da yeteri şekilde her duruma hazırladım ve sizlerin tavsiyesini almak çok isterim.
Umarım 12.sınıflar veya mezunlar olarak hedeflerimiz doğrultusunda güzel sene geçiririz. Foruma ilk yorumum bu şekilde oluyor umarım son yorumumuz hep beraber mutlu şekilde olur :)
Tavsiyelerinizi bekliyorum, buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim.
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 31
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 963 (Bu ay: 12)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar Genel Sohbet