Tıp Fakültesi
Arkadaşlar merhaba ben 10.sınıfım ve 9'uncu sınıftan beri içimde bir Dahiliye Uzmanı olmak isteği oldu. Çok istekliyim ama nereden başlayacağımı ne yapacağımı bilemiyorum günde ortalama 6 saat ders çalışıyorum dışarı çok çıkmıyorum dersleri yetiştirmek için, Anatomi kitapları okuyorum, elimden geldiğince derslerimi yetiştirmeye çalışıyorum. Ha bu arada 10.Sınıfta başladım bunları yapmaya yaklaşık 3 ay falan oluyor. Ama içimde hala bir gelecek kaygısı var. Annem ve Babam ilkokul terk, onlar ölünce tek ben kalacağım ve geleceğimi bu yüzden çok düşünüyorum. İnanın ne yapacağımı bilmiyorum kafam çok karışık yardımcı olun..
Akor Geçişleri
Arkadaşlar gitarda akor geçişlerini hızlandırmam için ne yapmam lazım tavsiye verin lütfen
Akor Geçişleri
Arkadaşlar merhaba, Henüz 15 yaşındayım ve yaklaşık 8 aydır gitar çalıyorum. Bare,Akor basabiliyorum ve ritim elim gayet iyi. Fakat bareli akor geçişlerinde çok kesiliyorum, bu canımı sıkıyor. Günde en az 2 saat çalışıyorum gitara. Akor geçişlerini hızlandırabilmem için bir çalışma öneriniz var mı ?
רק בן אדם.. |
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 761 (Bu ay: 9)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Müzik