iphone ekran köşesinde leke sorunu
|
samsung s7 edge ve s7
biraz garip olacak ama aklımda bir soru var s7 edge ana kartını normal s7 de çalıştırabilirmiyiz yani işin sonunda s7 görünümlü bir s7 edge yapabilirmiyiz böyle birşey mümkün müdür?iç donanımlarına baktığımda ikiside aynı ekran dışında bir fark göremedim aydınlatırsanız sevinirim
intel hd graphics 3000
laptopumda normalde harici olarak amd hd 7400m ekran kartı vardı ama bozuldu ekran kartı bozulunca ekrana görüntü gelmiyordu dolayısıyla laptop kullanılamaz haldeydi yaptırmak içinde 700 lira para istediler yaptırmadım pandemi sürecinde boş vakitlerimde biraz araştırma yaptım laptopu söküp amd ekran kartına güç veren kutuyu anakart üzerinden devre dışı bıraktım ve bilgisayar açıldı görüntü geldi ama artık amd ekran kartı yoktu sadece intel hd graphics 3000 var ama bundada vram 0 gözüküyor ve oyun oynatmıyor vrami yükseltebilirmiyiz yardımcı olursanız sevinirim TÜM BİLGİLER FOTOLARDA MEVCUT :)

iphone sessize alma tuşu sallanması
iphone 7 cihazımda sessize alma tuşu hafif sallanıyor tuşun çalışmasında sorun yok tuşun sertliğinde de sıkıntı yok kendi kendine açılma kapama yapmıyor varmı bilginiz? garantisi devam ediyor geri götürmeme gerek varmı sizce?
iphone sessize alma tuşu
|
iphone 5s servis yok
iphone 5s telefona sim kartı takıyorum ve telefonu güncellemezseniz telefon mesajlar vb. ulaşamazsınız servis yok gözüküyor arama vesayre hiçbirşey yapılmıyor telefonu güncellemek için yazılım güncellemesine giriyorum güncelleme doğrulanamadı ağ bağlantınızı kontrol edin diyor ağ bağlantımda hiçbir sorun yok ev internetine bağlanıyorum kesilme falan olmaz şu ana kadar denediğim şeyler (hard reset,ağ ayarlarını sıfırlama,güncellemeyi kaldırıp yeniden kurma,itunes üzerinden güncelleme)hiçbirşey işe yaramıyor umarım yardım edebilirsiniz teşekkürler.
iphone 5s güncelleme sorunu
iphone 5s telefona sim kartı takıyorum ve telefonu güncellemezseniz telefon mesajlar vb. ulaşamazsınız servis yok gözüküyor arama vesayre hiçbirşey yapılmıyor telefonu güncellemek için yazılım güncellemesine giriyorum güncelleme doğrulanamadı ağ bağlantınızı kontrol edin diyor ağ bağlantımda hiçbir sorun yok ev internetine bağlanıyorum kesilme falan olmaz şu ana kadar denediğim şeyler (hard reset,ağ ayarlarını sıfırlama,güncellemeyi kaldırıp yeniden kurma,itunes üzerinden güncelleme)hiçbirşey işe yaramıyor umarım yardım edebilirsiniz teşekkürler.
laptop harici ekran kartı
linkteki ekran kartını laptopa aparatla harici bağlamayı düşünüyorum bu ekran kartı yerine daha ucuz ve işimi görecek ekran kartı önerirseniz sevinirim sadece CS GO oynatsın yeter birde kaç wattlık bir psu lazım cevaplarsanız sevinirim:)
yeni telefonumu ilk açtığımda şarjı azdı
bugün iphone 7 aldım ama telefonu açtığımda şarjı %10 du kuşkulandım normalde %40-%60 civarı olması gerekmezmiydi? bataryada bir sorun varmıdır cevaplarsanız sevinirim
HP laptop capslock yanıp sönmesi
|
Son Giriş: 5 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 19
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 60)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic