https://www.amazon.com.tr/dp/B0C85RJPZT?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_2BM1QSEXMYVVSM2K0CTJ&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_2BM1QSEXMYVVSM2K0CTJ&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_2BM1QSEXMYVVSM2K0CTJ&starsLeft=1&skipTwisterOG=1 Merhaba bu ürünü satın aldım özellikleri fotoğrafta görüldüğü gibi 8 gb daha ram eklicem 16 gb eklemeye değer mi yoksa 8 gb yeter mi 8 gb içinde crucial bulamazsam bigboy, kingston alıcam. Fiyatına göre en iyisi bunu buldum. Doğru mu yapmışım yiğenime aldım 10.sınıf
Merhaba arkadaşlar geçen gün 10 yıldır bizde olan dacia duster 2013 model aracımızı sattık. Tekrardan araç bakıyoruz yine rahat +5 yıl kullanmak istiyoruz. 900 k bütçemiz var max bütçe 1m hadi abartalım pazarlıkla felan 1m50bin olsun minimum çok düşük bir ihtimal 2021 güzel bi araçsa 2022 fakat asıl 2023 - max 20 bin 30 km arasında ağır hasarsız temiz araç bakıyoruz abim ille de hyundai bayon bakıyor 2023 model 1m e rahat bulunabiliyor o fiyat civarlarında alınabilcek doluluk olsun en iyi araç diyor ama ben ne kadar yorum okuduysam kiralikta olsa bulaşılmaması gereken bir araç olduğu hakkında. bütçe belli bana bir yol yordam gösterin o fiyatlara sadece opel crossland,hyundai bayon , dacia duster 1.3 tce ,egea cross,kia stonic,seat arona,ford puma,c3 aircross vs modeller var. hani abimi ikna etmeye çalışıyorum başka arabada bakalım diye ama ne yapmalıyız?
LİSTEME EKLEDİĞİM DİREÇ ARAÇLAR
TOYOTA COROLLA 2020+ 1.6
HONDA CİTY
HONDA CİVİC
SKODA OCTAVİA
SKODA SUPERB
TOYOTA COROLLA HİBRİD
DUSTER 1.3TCE
CİTROEN C3 "2024 SIFIR" ÇOK ÖNERİLMİYOR FİKİR BELİRTİRSENİZ SEVİNİRİM
i3 3220 yükseltme
PC özelliklerim budur. Kötü olduğunun ve yeni PC toplamamın daha iyi olcagının farkındayım ama şu anlık üni sınavına hazırlandıgım için alamam.
Bunlardan hangisini şimdilik düzeltirsem bir süre daha bu PC'de sıkıntı çekmeden kullanabilirim?
Arada CS:GO, Valorant en düşük ayarlar bütün Windows Defender, geribildirimler her şey kapalı yine de FPS düşmesi ve düşük FPS alıyorum.
Monitörüm de iyi olmadıgı için çok aşırı FPS'ye ihtiyacım yok sadece akıcı olsun yeter.
İşlemci: Intel(r) Core(tm) i3-3220 CPU @ 3.30GHz (4 cpus), ~3.3GHz.
Anakart: ASUS P8H61-M LE r2.0 H61 DDR3 1155P anakart.
Ekran kartı: AMD Radeon HD 6570 2 GB.
4 GB RAM.
500 GB HDD.
bu yıl sadece tyt hazırlanmak
|
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 51
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.261 (Bu ay: 22)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware