S Wallet %50 indirim nasıl kullanılır?
samsung.com.tr den adaptör (kampanyaya dahil ürünler listesinden kontrol ettim adaptör vardı listede)
satın alacaktım s-wallet tan alırsan %50 indirim diye bir kampanya gördüm s-wallet a kaydoldum her doğrulamayı falan yaptım ardından samsung.com.tr deki sepetimden ilerlediğimde ödeme seçenekleri kısmında s-wallet i göremiyorum indirimi nasıl uygulayacağımı anlamadım.

Googlede web ve uygulama etkinliği ayarı açıkken free adblocker browser tarayıcımdan Trendyol linklerine tıkladığımda hiçbirşey olmuyor açılmıyor ama o ayarı kapattığımızda linkte tıkladığımda Trendyol açılıyor chat gpt ye sorduğumda bunun free adblocker browser gibi farklı tarayıcı kullanmamdan kaynaklı o ayarın engellediğini söylüyor bu konu hakkında bilgisi olan varmı nasıl düzeltiriz.
(Samsung S20 fe android 13)
İsmini unuttuğum eski Facebook oyunu
Yıl yaklaşık 2012( tranquela şarkısı viral o zamanlar o şarkıyı açardım ve saatlerce bu oyunu oynardım) saat gece 3 oldu hala bulamadım oyun şu şekilde 2d bir silahla birbini vurma oyunu 2d ama tepeden bakış değil yandan bakıyoruz haritaya. Chat gpt ye sordum bana ilk başta tpd4 diye bi oyun söyledi aslında kafa olarak çok benzer ama o oyun değil benim dediğim haritadan silahlar alıyorduk bağzı yerlerde silah çıkınca silahların birkaçınk hatırlıyorum şu şekildelerdi işte birisi kırmızı top atıyor birkaç kez sekip patlıyordu birisi pompalıydı birisi taramalıydı birisi duvarlardan geçiyordu roketatar falan vardı. Biliyorum çok kötü bir metin ama bu saate elimden bu kadar geldi uyutmadı beni belki içinizden birileri oynamıştır ve bu ufak bilgilerden hatırlayabilir dileğim o yönde. (Ekteki fotoğraf elimden geldiğince tarz olarak benzetmeye çalıştım)

birinin takip ettiğini test etmek suç mu
|

Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 12
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 687 (Bu ay: 209)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Hukuk Bölümü