Tasarım Ve Oyun İçin 11.500 Bütçeli Sistem Önerisi
Merhaba arkadaşlar,
Acil sitem önerisi alabilir miyim.
Autocad, android studio vb programları kasmadan çalıştırmak istiyorum. Oyunlarda da RTX teknolojili bir ekran kartı istiyorum ama fiyat sıkıntı oluyorsa GTX teknolojili bir ekran kartı da olabilir. İşlemcisinin çok iyi olmasını istiyorum tabi ki belirlediğim fiyatlar çerçevesinde RAM dual soket 16 GB olmalı minimum olsun. Bir de ileriye dönük daha sonra bileşenleri değiştirebilmek için orta seviye bir ana kart olsa iyi olur.
Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.
Bütçe 11.500 TL Civarı
Pc Önerisi Acil
Tulpar T7 V20.2 17,3" Oyun Bilgisayarı Fiyat= 11.799 TL
linki https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v20-2//
Özelikleri
- Intel i7-10750H-2,60GHz Turbo Boost ile 5,0GHz
- 6GB GDDR6 Nvidia RTX2060 192-Bit Refresh (2020 Sürümü)
- 17,3" FHD 1920x1080 144Hz IPS Mat LED Ekran
- 16GB (2x8GB) DDR4 2933MHz
- 256GB SAMSUNG PM981 M.2 SSD
- FreeDos (İşletim sistemi bulunmamaktadır)
- 3 Adet Disk Desteği (2x M.2 SSD + 1x 2.5" Disk)
- RGB Tek Bölge Aydınlatmalı Klavye
- 30mm Kalınlık
- 2.5Kg Ağırlık
Masaüstü - FR8500 hazır sistem ve harici ekran Sistem Fİyatı 8.480 TL Monitör Hariç
linki https://www.teknobiyotik.com/teknobiyotik-fr8500-firsat-sistemi.html
- AMD Ryzen 5 3600 3.7GHz
- RTX2060 Super 8GB 256-Bit
- 16GB Ram
- 500GB m.2 SSD
Arkadaşlar max 12 bin bütçe ile pc almayı düşünüyorum fakat çok kararsız kaldım.
İlk önce amacım çok fazla oyun oynamasam da oynadığım da FPS düşmesi filan yaşamak istemiyorum o yüzden en azından
CS:GO , PUPG gibi oyunlarda performans almak bunun haricinde programlama üzerine kullanacağım ve tasarım için kullanacağım autocad ,e plan gibi programlar var. Bunun için sizce hangisini tercih etmeliyim hazır sistem de işlemciyi bir tık daha değiştirim en azından ryzen 7 serisi veya 5 serisinin daha iyi performanslı işlemcisi ile değiştirmeyi düşünüyorum. Monitör olarak da 1ms ve en az 27' lik bir 144 Hz üstü bir monitör alacağım.
Fakat kararsız kaldığım şu istediklerimi Tulpar T7 karşılıyorsa boşuna bir daha masaüstü pc almayayım sonuçta taşıma sıkıntısı var o yüzden çok arada kaldım. Bir de monster eskiden ücretsiz veya ücretli bakım yapıyordu hala devam ediyor mu yani ben rami artırmak istiyorsam bunu değiştiriyor mu ? Çünkü eğer böyle ise laptop alıp harici bir ekrana HDMİ ile yansıtıp ordan da performans alabilirim diye düşünüyorum. Çok karasız kaldım lütfen yardımcı olun .
Bunların haricinde önerilerinize de açığım
79911.7911.7999
Motor koruma elemanları tercihi
|
Asenkron Motorları Sağlamlılık kontrolü ?
|
Facebook ve instagram yer/konum ekleme ?
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 18
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.132 (Bu ay: 35)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware