Onbaşı
02 Şubat 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 54 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Trakya Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği kazananlar bana ulaşabilir; WP grubuna ekleyebilirim.

Herkese iyi akşamlar, okuduğum okulu sevemedim ve dersleri saldım bu yüzden iki kez üst üste hazırlıkta kaldım, kurallara göre okuldan kaydım silinmeli, atilacagim cunku. Ama hâlen e devlette uni ogrenci bilgim gözüküyor, tekrar tercih yapacagim baska bir bölüm için.(yks aciklandi malum) Acaba bir sıkıntı gercekleşir mi ogrenci islerine ulaşamadım da. Tercih döneminde bir pürüz cıkarır mı vs. Benzer durumu yaşayanlar var mıdır ?

2017'den beri Spigen Tough Armor kılıf kullanıyorum fakat kılifın kenarları aşındığı için telefon kayıyor ve tutmakta zorlanıyorum, ayrıca spigen modeller şu an pahalı ve stokları çok az, önerilerinize açığım, S7 kullananlar hangi kılıflari tercih ediyor merak ediyorum, teşekkürler.

Mantığını anlayamadım çözen olursa detaylı bir şekilde anlatabilir mi ? Acil Matematik TYT Deneme Sorusu
Ezel 17.bölümde Şebnem ve Ali'nin eğlendiği sahnede (55.42) çalan parçayı arıyorum. Bilen arkadaşlar var mıdır
Arkadaşlar, Şebnem ve Ali'nin havuz sahnesinde çalan şarkıyı bilen var mı ? 55.42https://www.youtube.com/watch?v=AXLB_W9OVvk&feature=youtu.be
Arkadaşlar Lenovo'ya Lenovo Legion 5 modeline(freedos) Windows 10 kurulumu yapan var mı? Varsa benimle iletişime geçebilir mi ?
1.39.02'den itibaren Ezel ve Bahar dans ederken arkada çalan şarkıyı tanıyan çıkar mı ?
3.bölüm 1.39.02'de giren vokali-şarkıyı bilen var mı ?https://www.youtube.com/watch?v=Q3YtHNH1duo&feature=youtu.be
Kitap gerçekten çok eğlenceli ve ilgi çekici. Deyimlerin ve tarihi olayların çıkış noktalarını açıklıyor. Bu da içindekiler kısmı : (yan çevirmiş site fotoğrafları...)
İskender Pala - İki Dirhem Bir Çekirdek İskender Pala - İki Dirhem Bir Çekirdek
Sistem ve Tercihleri
Mobil cihaz
Galaxy S7
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 55
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 21.684 (Bu ay: 452)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 10 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sinema - Dizi - Televizyon - Müzik - Kitap
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.