Askerliğimi tekrardan tecil ettirebilir miyim?
Merhabalar ben meslek lisesi mezunuyum ve 2 yıl önceki askerliğimi tecil ettirmiştim 21 yaşındayım 27 yaşına kadar tecil sürem vardı, 2 ay önce tecilimi bozdum fakat şuan askere gitmekten vazgeçtim, muayene olduktan sonra celp ve sevk dönemi tercihinde bulundum şuanda sevk tarihi belli olmadı e devlet üzerinde sınıflandırma bekleniyor statüsündeyim. Askerlik şubesine gidersem tekrardan tecil ettirebilir miyim?
Bilgilerinizi rica ederim.
Hp probook 4510s sahibiyim cihaz oyun oynarken fanı en son hızda çalıştırıyor ve aşırı ısınıyor yeri geldimi bi anda kapandığı oluyor. Bir servise verip komple bakım temizleme termal macun yaptırırsa sizce bu bir çözüm olurmu yoksa cihaz eski oldugu için falanmı buna sepeb veriyor ve bakımın pek bir faydası olmazmı sizce?
Hp probook 4510s sahibiyim cihaz oyun oynarken fanı en son hızda çalıştırıyor ve aşırı ısınıyor yeri geldimi bi anda kapandığı oluyor. Bir servise verip komple bakım temizleme termal macun yaptırırsa sizce bu bir çözüm olurmu yoksa cihaz eski oldugu için falanmı buna sepeb veriyor ve bakımın pek bir faydası olmazmı sizce?
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 22)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0