15 Nisan 2020 tarihinde Akortek Bilişim-Teknobiyotik üzerinden Msi 2070 super ventus aldım. Kart daha 6 ay doldurmadan coil whine sesi vermeye başladı en başta önemsemedim ancak gün geçtikte sorun olmaya başladı ve dayanamadım 26 Ekim 2020 tarihinde teknobiyotik.com üzerinden müşteri destek talebi oluşturdum bana ürünle alakalı info@akortek.com adresine ürünle ilgili video göndermemi istediler bende gönderdim ancak dönüş yapılmayınca 5 Kasım 2020 tarihinde bir talep daha oluşturdum bu talebime bana gerekli birimlere bilgilendirme yapıldı diye dönüş yapıldı fakat şahsımla 9 Aralık 2020 tarihine kadar kimse iletişime geçmedi bende bir talep daha oluşturdum bunun üzerine 10 Aralık 2020 tarihinde cevap verdiler ve ekran kartını İstanbul-Tuzla'da bulunan hem teknik servis hemde genel merkez olan yere göndermemi istediler (Buraya kadar yaşanan sıkıntıyı bir kenara bırakıyorum burası umurumda değil bundan sonrası tam bir komedi) Ekran kartını 10 Aralık tarihinde kargoladım ve 11 Aralık tarihinde ellerine ulaştı. Teknik tamir ve destek süresi 10 iş günü olmasına rağmen 17 iş günü sonunda ekran kartını şahsıma ulaştı ekran kartını kargo kutusundan çıkardım içinden çıkan teknik servis raporu "Windows ortamında funmark, 3d mark, valley, heaven, superposition testleri yapıldı. Isı ve ses ve fps değerleri normal. Müşterinin belirtmiş olduğu coil whine üreticinin vermiş olduğu normal desibel değerleri içerisindedir, herhangi bir sorun teşkil etmemektedir." kısacası ben bu işten şunu anlıyorum şuan piyasa aktif değeri 5000-5500 lira arası değeri olan bir ekran kartını ( aldığım dönemde 4200tlydi ) alın ne yaparsanız yapın ( kaba tabirini kullanmak istemiyorum ) biz parasını aldık gerisi sizin sorununuz der gibi kuacağıma bıraktılar. Kendileri için sorun teşkil etmiyor olabilir ancak kullanıcı için gerçekten ciddi bir ses var sanki kulağınızın dibinde bir sivrisinek var gibi ve cyberpunk gibi oyunlarda çok ciddi sıkıntılı bir ses ile karşı karşıya kalıyorsunuz. Ömrü hayatım boyunca ilk ve son kez bir sistem topladım ancak bu kadar pişman olabileceğimi tahmin edemezdim. Kısacası biir kardeşiniz olarak bunu burada paylaşıyorum ki teknobiyotik önünden geçerseniz haberiniz olsun aklınızda bulunsun sakın bulaşmayın.
|
|
|
Ekran Kartı önerisi
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 16
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.253 (Bu ay: 8)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware