300hz üstü monitör önerisi
Selamlar, 300hz üstü monitör almak istiyorum Lenovo R25-10 320hz alıcaktım ancak fiyatı çok arttı, AOC 25G4KUR 24.5" 420Hz bununda fiyatı zamlandı bu kadar vermek istemiyorum. 8.000 TL (f/p bir ürün için 10-11 civarına kadar artırabilirim) civarı 300 Hz, 24 inç, 1080p monitör önerilerinizi bekliyorum.
En ucuz yükseklik ayarlı masa önerisi
Selam, ikeadan masa aldım ancak hiç memnun değilim değiştirmeyi düşünüyorum almışken yükseklik ayarlı alayım dedim ama fiyatlar uçmuş en ucuzunu önerebilir misiniz?
3 aylıklar oynadığım oyunlardan dolayı amd ye geçmek istiyorum. Bu parçalara ne kadar fiyat yazmalıyım?
İşlemci: Intel Core i5 14400F
Anakart: GIGABYTE H610M H V2
İ5-14400F yerine işlemci önerisi
Dostlar selam arc raiders oynuyorum ama 9060XT 16GB ve i5-14400F ile 100fps zor alıyorum, grafik düşürdükçe throttle oluyor. Oyunda birine denk geldim 3060 ve 7800x3d ile 300fps alıyormuş işlemci ağırlıklı oyunlar oynadığım için işlemciyi değiştirmek istiyorum. Kısaca çok fiyat farkı olmadan hangi amd işlemcilere geçebilirim? i5 14400F - GIGABYTE H610M H V2 ikilisini satıp geçeceğim 2 aylık kfg var. Sıfır ikinci el farketmez.
Dostlar selam, öncelikle bu soruyu yeni araçlara göre düşünmeyin. Evdeki ana aracı kullanmamak için ikinci araç alacağım. Şu anlık bütçem 400 civarında ayda 2 kere uzun yol yapacağım (Git gel 2000km civarı) onun harici genelde şehir içi kullanacağım. Araçtan tek beklentim hem yakıt hem bakım olarak ekonomik olması. Öncelikle dizel mi bakmalıyım yoksa benzin - LPG mi? ve bu bütçede araç olarak ne önerirsiniz?
Selamlar, Sakaryadan Trabzona git gel yapıcam 900 km yaklaşık. 1.5dCİ. 6. viteste hız sabitleyip 1500-2000 devir arası yaklaşık ne kadar yakarım internetteki verilerden bir şey bulamadım. 2022 model araç.
Lada Niva alternatifi önerisi
Dostlar selam, haftasonları yaylada gezmek için araç bakıyordum lada niva kafama yatmıştı ancak klimasız aracın yazın çektirdiklerinden sonra vazgeçtim. Bu araç tarzında ve bütçesinde alternatif ne önerirsiniz? Bir kaç farklı modele baktım ancak fiyatları çok geldi o paraya onu alcıağıma duster alırım dedim. Önerileriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.
300 bin tl araç önerisi
Selamlar, 300 bin bütçeyle veya biraz daha aşarak araç arıyorum. Çok eski olmasın yeterli, her türlü araca açığım şimdiden teşekkürler.
Elektrikli scooter önerisi
Selamlar, ankara içinde iş yerine gidip gelmek için elektrikli scooter arıyorum, mesafe 2km. Bütçe yok çok abartmadan güzel bir şey almak istiyorum önerileriniz için şimdiden teşekkürler. Artı ve eksileriyle söylerseniz çok sevinirim.
Kamp için araç önerisi.
Selamlar, hafta sonları 1-2 günlük gezilerde arkasında yatmalık araç arıyorum, sanayiyle çok uğraştırmasın yeter. 400-500 bin bütçem her türlü araca açığım.
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 100
İkinci El Bölümü Mesajları: 29
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 366)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
3 Yanıt
0