İphone 11 veya?
Arkadaşlar 15k civarına telefon arıyorum.Şimdiye dek hep Android kullandım. Amacım oyun değil daha çok iş günlük kullanım amaçlı ve sosyal medya amaçlı kullanacağım. İPhone 11 vardı aklımda ama bu dönemde özellikle ekranından dolayı biraz kötülendiğini gördüm. S21 5g mesela daha çok önerenler de var ikisini de kullanıp s21 e teneke diyenler de var. Fikriniz veya başka öneriniz var mı?
Mmorpg hangisi? New world, eso, bdo?
Arkadaşlar biliyorum eskisi gibi mmorpglerin artık kalmadığını ama iki arkadaş başlayalım dedik şu an en iyisi neyse. G2w ve wow u artık almaya vereceğimiz parayla başka bir oyunda boss oluruz diye vazgeçtik. Lost ark başladık pvpsi yalnızca arenada ve o bile çok vasat olduğu için devam edemedik. Mt2 artık 10 k sermayesiz başlamıyor malum.
Şimdi New world ve eso güzel duruyor ama oyuncu sayıları çok düştü diyorlar ve pvp sistemlerini tam olarak çözemedim. Ne önerirsiniz?
Not:oyuna masraf etmek sıkıntı değil sonuçta zevk alıyoruz ama bir anda başlar başlamaz 1k vermek de istemiyoruz tabi.
Monster alınır mı? :)
Laptop önerisi?
Arkadaşlar merhaba 15 k civarı oyun bilgisayarı almayı düşünüyorum da. Önerisi olan var mı? Şu an bunun özellikleri güzel geldi. Önerilerinizi bekliyorum
Grenade-Scitec kreatin?
evet arkadaşlar olimp kullanıyorum normalde ama çok pahalıya geldiğini farkettim.Bu iki mark arasında kaldım.Çok farketmeyeceğini biliyorum ama önerisi olan var mı?
Cort x6, Marshall mg10
|
Laptop ekran kartı çipi
|
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.459 (Bu ay: 25)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun