Atm para yuttu
Merhaba. Bugün ivanka para yatıracaktım. Çok kar vardı,döndüğüm için yakındaki ptt bankamatiğe gittim. Aklımı seveyim. Herneyse. Atm parayı yuttu. Bende bir telaş. Gittim dilekçe verdim. İşbankasına da dilekçe verdim. Ama şimdi kendime gelince yanlış para tutarı söylediğümi anladım. 500 tl yatırmaya çalıştım dedim. Cüzdana baktım. 700 tl yatırmışım . Ne yapmalıyım? Nasıl değiştirebilirim 500ü 700e? Biliyorum aptallık ettim. Ama..
MYP Nasıl oluyor
Merhaba. Ben vakıf üniversitesinde tam burslu hemşirelik okuyorum. Ama cidden bölümü sevmiyorum.
Ataüni de bilgisayar müh tutuyordu ama babama kafa tutamadığım için bunu yazdım. Herneyse. Oraya MYP ile geçmek istiyorum. Geçme imkanım var mıdır?
Zaten yök ü de arayacağım ama ne bileyim hertürlü bilgiye açığım. Okul içi yatay yapsam hem bursumu kaybederim hem de MYP yapamam çünkü burslu olana tutmuyor sıralama.
Bide 1 sene boyunca okumam gerekir mı yani ağustos aylarını mı beklemeliyim MYP için?
Ortalamanın 2 olma şartı var mı?
Allah aşkına bilgisi olan yazsın ya ağlamak üzereyim
kadıköy-göztepeye nasıl gidilir?
Arkadaşlar avrupa yakasında oturuyorum. metrobüse binip söğütlüçeşmede insem,sonra ne yapmam gerekir? (Ya da başka bişey mi yapmam lazım?)
Gitmek istediğim yer: göztepe ağız ve diş sağlığı merkezi
Bilgisayar önerisi
|
Fonksiyon sorusu
Sec ve cos sıralama
|
Belirsizlik
|
Meslek: Öğrenci
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 28
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.252 (Bu ay: 28)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar