Er
15 Eylül 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 56 (Bu ay: 0)
Gönderileri
İstediğim aöf bölümüne puanım yetmiyor

Ben herhangi bir örgün önlisans programını tercih edip, yerleşip ikinci üniversite olarak aöf okumayı düşünüyorum

AMA

Kazandığım örgün eğitime gitmicem ve pasif öğrenci olarak kalıcam bir sıkıntı çıkar mı?
s
Beyler bağğğyanlar ben bu üniversite işlerinden hiç anlamam. Sınava da hiç çalışmadım TYT sıralamam 1 milyon civarı geldi.
------------------------------------------------
Bu sınava ilk girişimdi yaşım 18. Zaman değerli o yüzden sınava tekrar hazırlanmayı düşünmüyorum zaten ders çalışmayı sevmiyorum çalışsam bu sene çalışırdım awk.

Bilgisayara ilgim var ve bazı yazılım dillerinde temel bilgim var o yüzden devlet üniversitesinde 2 yıllık bilgisayar
programcılığı okumak istiyorum herhangi bir ücret ödeyecek miyim?

Ailemle aram iyi değil, sanırım onlardan maddi yardım alamayacağım. Geri ödemeli kyk kredisi almam gerekiyor nasıl alabilirim?

Kredi alırsam yurt vb masrafların hepsini çıkarır mı?

Aha buda yazacağım okul ve bölümünün adı sanı;

Devlet Üniv. Masrafları?

AYDINLATIN BU CAHİLİ
Sınav sonuçlarımız açıklandığı zaman okul müdürleri görebiliyor mu? Böyle bir erişimleri var mı?

Gerçi ben okuduğum liseden bu sene ayrıldım ama sınav kaydımı ayrıldığım liseden yaptım. Şimdi bu okul müdürü benim sınav sonucumu görebilir mi? Hani istatistik falan olsun diye belki görebiliyorlardır diye aklıma geldi...

Görmelerini istemiyorum nedenini sormayın
Kendimi bildim bileli yanaklarım tombul, geçen yıl kiloluydum, spora başladım ve güzel bir saç modeli yaptım fakat yanaklar yüzünden hâlâ iticiyim. Tavsiyesi olan var mı? Ya da bunu başarmış birileri?
(Kendini böyle sev filan yazmayın!)
Hakkında
Meslek: Öğrenci
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 21
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 293)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.