Er
10 Eylül 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 84 (Bu ay: 2)
Gönderileri

Twitter hesabım sınırlandırıldı ve e-posta onayı istiyor.Hesabıma girmek için gerekli talimatları uyguluyorum fakat e-posta onayı için gelen kodu her girdiğimde "Bir hata oluştu. Bu onaylama kodunun süresi dolmuştur." şeklinde hata veriyor. Kodu 1 dakika içerisinde girmeme rağmen onaylanmıyor. Ne yapmam gerek lütfen yardımcı olun hesabım girilemez hale geldi. lütfen yardımm

Twitter hesabımı 3 gün önce sınırlandırdı. Hesabıma girmek için gerekli talimatları uyguluyorum fakat e-posta onayı için gelen kodu her girdiğimde "Bir hata oluştu. Bu onaylama kodunun süresi dolmuştur." şeklinde hata veriyor. Kodu 1 dakika içerisinde girmeme rağmen onaylanmıyor. Ne yapmam gerek lütfen yardımcı olun hesabım girilemez hale geldi. lütfen yardım edin agalar.

Arkadaşlar saç dökülmesi şikayetiyle gittiğim doktor bana dökülmen geçici dedi ve ANDROVİUM yazdı. Reçetede ise erkekseniz kullanın kadınsanız kullanmayın yazıyor ne yapacağım??

kafayı yicem,ağlamak istiyorum resmen.12.sınıfa başlarken gözlerimin derecesi sıfıra yakındı,sonuna doğru 1 dereceye yaklaştı,ders çalışmaktan beyler yetmedi üstüne mezuna kaldığım 1 sene içerisinde sağ gözüm 3 dereceye yaklaştı ve aştığını düşünüyorum.resmen kör oldum awk.eskiden şahin gibi görürdüm 2 senede gözlerimi zkldi
2019 >> 99.800
2020>> 99.600

Arkadaşlar insan istese yapamaz bunu awk.
Tercih dönemi malum Yalova Bilgisayar ya da Adana Btü bilgisayar arasında kaldım okuyanınız bileniniz varsa bana yardımcı olur musunuz?
Bilgisi olan bana pm atabilir mi bazı sorularım var kafamı karıştıran noktalarda?
Sadece içimi dökmek istedim...strese bağlı ruhsal olarak çöktüm bir de yetmezmiş gibi 0.50 olan gözlerim 2 dereceyi aştı, üstüne geçen saçımda 1 beyaz tel gördüm ciddi manada psikolojim bozuldu 2 yıldır spordan uzağım 2 yıldır sevdiğim aktiviteleri yapamıyorum bir çok konuda çok geri kaldım eskiden resimle felsefe ile edebiyat ile kuantum mekaniği ile İspanyolca ile ilgilenirdim şu 2 yıllık süreçte yaptığım tek şey masaya oturup 2 paragraf 2 kimya 2 fizik çözmek için çabalamak, bir çok şeyden uzak kalmak sevdiğin... kendimi kötü hissediyorum, bu ben değilim bu sistemi hiç sevmiyorum...
Arkadaşlar bu adama bir ben mi kıl oluyorum kim izliyor yav bunu ciddi soruyorum merak ettim
arkadaşlar geodan birey b çözdüm sadece aradan 5 ay geçti diyorum ki metin geoya mı başlayayım nasıl sizce yoksa acil geo mu sürem çok kısıtlı bu arada 15 güne bitmeli 1 aydır başlıcam diyorum nasip olmadı
Hakkında
Meslek: Mezun
İlgi Alanları: Software-Data science-Astrofizik-Kuantum mekaniği
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 279
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 10.557 (Bu ay: 98)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 93 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.