C

Er
13 Ağustos 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 20 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Herkese iyi günler , 3 gün önce Salonda Spora başladım bunlarda başlamadan önce yapılan ölçülerim.

Detaylı analizden anlayan kendini bilen varsa kas durumunu yorumlayabilir mi

Full body başlangıç programına başladım kısa kısa spor dönemim olmuştu geçmişte , yemeğime vs dikkat ediyorum , hacimlenmek istiyorum ve sık sık internette araştırma yapıyorum.
Burdada herhangi bana katacak bir yorum olursa diye forum ile analizi paylaşmak istedim.
Konuyu tam olarak doğru yere mi açtım kararsızım ama kısmen ortaklıkda diyebiliriz.

Pm öncesi çok fazla da bilgi vermeden bahsedecek olursam
Dropshipping işi yapacağız site kurmada-denetiminde-güvenliğinde başarılı bir arkadaş siteyi tasarlayacak ve bunun için benden herhangi bir ücret almayacak , ben yalnızca domain adresini alacağım ve herhangi bir masraf çıkarsa birlikte üstleneceğiz fakat işçilik parası almayacak özetle.

Yaptığımız iş için Twitter+İnstagram'dan da hesaplar açacağım bu hesaplardan ben sorumlu olacağım.
Ustam sadece siteyi denetleyecek problemlere karşı güvenilir kişim olacak.

Bu kurulacak siteden ilk ay'ı tanıtma süreci sayarsak gerekli popülariteye ulaşılırsa en az 500 lira gelir bekliyorum.
Her ayki kazancımın %20'si o arkadaşıma trink olarak verilecek bu süresiz olarak devam edecek.

--------------------------------------------------
Başlıkta da yazılmış olan alan adını GoDaddy aracılığı ile aldım işime yarar diyen uzun süre bekletebilirim veya kullanabilirim diyen yazabilir.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 42
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 759 (Bu ay: 14)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 15 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.