I

Er
24 Haziran 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 34 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhabalar,

Mil ile uçuş satın almak istiyorum ancak bilgi eksikliğimden dolayı kafam karıştı, yardım ederseniz sevinirim.

THY'den mil ile uçuş satın almak istiyorum, mil eksiğim var. THY 1000 mil'i 30 USD'ye satıyor (173 TL), Garanti Miles&Smiles kredi kartı da 1 Mil 4 kuruş diyor, yani 1000 mil 40 TL'ye denk geliyor.

Bu fiyat farkı çok saçma değil mi, yoksa ben bir şeyleri mi kaçırıyorum? Çünkü her türlü kredi kartından avans mil ile bilet almak çok daha avantajlı görünüyor (her zaman normal bilet fiyatından daha ucuza geliyor, bir saçmalık var bu işte :)
Merhabalar,

Iki arkadas (ben Ingiltere'deyim, ark. Isvec) olarak yurtdisinda yasam uzerine bir podcast'e basladik, fikir onerilerinize acigiz. Nelerden konusalim? Neleri merak ediyorsunuz? En cok tutulan fikre cokomel verecegimi buradan ilan ederim, sagolun gencler.

Link isteyen pm atabilir, reklama girmeyelim :)
Selamlar,

Ingiltere'de yasiyorum 6 senedir, once doktoraya geldim, sonra da is bulup calismaya basladim burada. Merak ettiklerinizi (basvuru sureci, vize, gunluk hayat vs) buradan ve PM'den sorabilirsiniz, elimden geldigince yardimci olmaya calisirim.

Ek olarak, yurtdisinda yasamin cesitli yonlerini konustugumuz bir podcast'a basladik, agirlikli olarak Ingiltere ve Isvec'i konusuyoruz. Ilgilenenlere site burada: ikiyabanci.org

Is arayanlara bol sans :)
Selamlar,

Ingiltere'ye doktora icin gelmistim, simdi de Londra'da calisiyorum. Egitim, is bulma, vize, gunluk hayat vs her turlu sorunuzu buradan ve PM'den sorabilirsiniz.

Yurtdisinda yasamin cesitli yonlerini konustugumuz bir podcast'a basladik, agirlikli olarak Ingiltere ve Isvec'i konusuyoruz. Ilgilenenlere: ikiyabanci.org

Herkese bol sans.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 54
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.497 (Bu ay: 50)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.