Karşı taraf vekalet ücreti nasıl ödenir?
Dostlar merhaba.
Hakaret davasından ceza aldım. Avukat vekalet ücreti için de 2 gün önde icra davası açmış.
Uyaptan baktığımda parça parça toplamda 36-37 bin lira arasında ödemem var. Belgelere baktığımda Takip kararında avukata ait iban yazıyor. Ödemeyi bu iban'a mı yapmam lazım? Öyleyse açıklamaya tam olarak ne yazmam gerekiyor? Sonrasında dekont vs. yükleyecek miyim?
Bu konuda önceden yaşamış olan ya da avukat olan dostlarımın yardımını rica ediyorum.
Sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu. (Kod 43)
Merhaba herkese. Öncelikle bu konunun daha önceden açıldığını bildiğimi söylemek istiyorum. Aşağıda yazdıklarımı denedim ama hala bu hata var ve ekran çözünürlüğüm düşük, ekranda değişik yerlrede kırmızı pikseller var. PNG,JPG ler açılmıyor
Denediklerim :
Kasayı temizledim, ekran kartına fön makinesiyle temizledim,
Aygıt yöneticisinden güncelleştirmeyi,
Aygıt yöneticisinden kaldırıp tekrar yüklemeyi,
Aygıt yöneticisinden devre dışı bırakıp tekrardan çalıştırmayı,
DDU ile nvidia driverlarını silip , baştan kurdum.
Bios güncelledim.
Registry recycler programıyla hata denetleyip düzelttirdim.
İlk başta driver güncellerken ekran böyle oluyordu(bu uzaktan monitörün tamamını çektiğim). Sonradan bu düzeldi ancak dediğim gibi ekran kartı düzgün çalışmıyor ve kırmızı piksellerle dolu ekran(yakından çektiğim fotoğraf), ölü piksel değil durmadan hareket eden kırmızı -(tire) lere benziyor. Var mı yardım edebilecek?
Sistem :
8gb ram
amd fx 6350 cpu
evga nvidia gtx 760
asus m5a97 r2.0 anakart
amd fx 6350 ile darboğaz yapmayacak ekran kartı
Merhaba. Bu gece masaüstü bilgisayarımda cs:go da ilk maça girdiğimde oyun kapandı. Normalde çözünürlüğüm 1920*1080 olmasına rağmen 1024*768 görüntüsüne geçti. Aygıt yöneticisinde kartta sıkıntı olduğu yazıyordu. Denedim bir şeyler ama çözülmedi. Ekran kartı gg herhalde. Yeni ekran kartı bakıyorum. Bütçe 1500 civarı.
GTX 1650 var aklımda şuan. Acaba benim işlemcim ile darboğaz yapar mı?
8gb ram
amd fx 6350
gtx 760(giden kart)
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 393 (Bu ay: 57)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware