R

Er
31 Mart 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 28 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaslar fonksiyon türev integral analitik cözmeyi düsünüyorum sizce ne yapmalıyım
Arkadaslar bu ilaci kullanan var mi? Mezuna biraktigimda sinav ani icin psikiyatriye gitmemi onerdiler bu ilaci verdi ve kendimi 2 gundur cok kotu hissediyorum
Problemler haric tyt matematik yapamiyorum netim 25 geliyor matematigi nasil halledebilirim digerlerinde pek eksigim yok
Meb kitaplarindan gotursem yarari olur mu? Arkadaslarima danistigimda ici bombos faydasi olmaz diyorlar
Ayt fizik icin kitap onerileri lutfenn
en verimli nasıl çalışılır? ne yapmalıyız saat kac aralıklarında kac dakıka calısmalıyız? ılk olarak nasıl baslamalıyız? nasıl devam etmelıyız?
Başlıktan anlıyıcagınız gıbı mezuna kaldım nerden baslamalıyım nasıl bır program hazırlamalıyım suan ne yapıcagımı bılmıyorum yardımcı olursanız sevınırım
kimya dersinde ki durumum kötü sizce özel kimya paketını alsam yaralı olurmu amacım +11 net yapmak ve 40 gun ıcersınde bır soru bankasıyla bırlıkte bıter mi
Ayt matematik geometri ve kimya netlerim istediğim gibi değil bu derslerde başarılı olan arkadaşlar nasıl çalıstı hangı kaynaklar kullandı nasıl bir programla gıttı tavsıye verırsenız sevınırım
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 29
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.197 (Bu ay: 336)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar Genel Sohbet
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.