C

Er
19 Mart 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 67 (Bu ay: 0)
Gönderileri

436 puan sayısal sıralaması nedir?

2.sınıfa geçmekte olan İTÜ Mat Müh öğrencisyim.Sorularınız varsa yanıtlayabilirim.Burda birkaç soruyu yanıtladım sormadan önce bi okuyunhttps://forum.donanimhaber.com/itu-matematik-muhendisliginde-2-sinifa-gecicem-sorularinizi-cevaplayabilirim--144796889#144797486 .
Ben 2019 YKS de 20450 sıralamayla yerleştim.Ve bölümden oldukça memnunum. Bilgisayar Mühendisliği istiyordum normalde.Fakat istanbul içinde iyi bi üni de tutmuyodu.Bölümü araştırınca yazılmla ilgili olduğunu öğrendim.Ve bölümü tercih eden herkesin yazılımla ilgilendiğini gördüm. Ben zamanımda Marmaray Bilgisasyar gelicek gibiydi.Ama Mat Mühü,Marmarının üstüne yazdım.Ve tercihimden çok memnunum.Hatta bizim bölümde Marmara Bilgisayar Mühendisliğinden,YTÜ Elektrik mühendisliğinden gelen kişiler var ve hepsi üniversite değiştiriğine çok memnum.Kısacası bence eğer YTÜ Bilgisayar tutmuyosa, ve yazılım alanında bi kariyer yapmayı hedefliyosanız.Bence değerlendirmeniz gereken bi opsiyon.NOT:Rektörün açıklamasına göre en hızlı iş bulan blüm İTÜde.Eğer sorularınız varsa yanıtlamaktan memnum olurum.
Mat mühlerine Tübitak temel bilimler bursu veriyo mu bilgisi olan var mı?
sıralam 20.415 Marmara Cengle iTÜ mat müh arasında kaldım. Yazılımla ilgilenmek istiyorum, mat mühte az çok yazılımla ilgileniyo okuyan bikaç kişiye sordum
girenlerin %80 yazılımla ilgilenmek için giriyomuş, Bü yüzden ilgimi çekti. Marmaranın geliceği net değil ama iTÜ yü görünce marmarada okuyasım gelmedi.
İtü'nün sosyal ortamı falan daha hoşuma gitti. Sizce mat müh yazılır mı, yoksa marmara mı yazmalı. Genel olarak matla ilgiliyim. Tanıtım gününe gittiğimde öğrencilerin yazılımla uğraştığını öğrendim. Ama okul dersleri yazılım çok yeterli değilmiş. Öğrenciler kendi çabalıryla bişeyler yapıyomuş. Ama öğrendiğin matematiğinde algoritma kurmada ve analitik düşünmede faydası oluyomuş gerisi de çat çat geliyomuş dendi ama iş sende bitiyomuş.
Sizce İtü yazmak ne kadar mantıklı. Yazılımcı olmayı düşünüyosan. Marmarının üstüne yazmayı düşünüyorum.
Forumda nedense Marmara Ceng pek önerilmiyo neden? Nesi kötü. Öğretim üyeleri falan boğaziçinden genel olarak.
sıralam 20.415 Marmara Cengle iTÜ mat müh arasında kaldım. Yazılımla ilgilenmek istiyorum, mat mühte az çok yazılımla ilgileniyo okuyan bikaç kişiye sordum
girenlerin %80 yazılımla ilgilenmek için giriyomuş, Bü yüzden ilgimi çekti. Marmaranın geliceği net değil ama iTÜ yü görünce marmarada okuyasım gelmedi.
İtü'nün sosyal ortamı falan daha hoşuma gitti. Sizce mat müh yazılır mı, yoksa marmara mı yazmalı. GTÜ pek düşünmedim çok sarmadı düşünmeli miyim?
Öneriniz var mı şuan sadece marmara bilgisayar müh tutuyo gözüküyo. Önerirmisiniz. Ailemin durumu orta yani bilkent bilgisayar yazsam %0 geliyo, ailemi biraz zorlar.
Sizce eğitimi ve prestiji için seçilir mi? Başka önerilerde açığım teşekkürler.
Abdülhamitli sorunun cevabı neydi, trablusgarp olsun ,tunusun alınması falan cevap neydi
Gençler, şimdi konular çok kalmadı paso deneme gitmek mantıklı mı? Şİmdi denemelere başlayıp sağlam denemelerin bir kaçınıda sona bırakmayı planlıyorum. Son 1 ayda o bıraktıklarımı çözerim sınava girerim mantıklı mı ama şöyle bişey var şimdi deneme kasmaya başlasam, deneme kalmaz diye endişeliyim, yani çokta kolay denemleri çözmek istemem, seviyem allaha şükür iyi aytde netlerim 65-75 arası.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 33
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.646 (Bu ay: 39)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 17 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar Genel Sohbet
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.