Herkese selamlar, aylardir forumu disaridan takip edip bilgileniyordum. Bugün benim gibi çocuk odasi arastiran ebeveynlere yardimci olmak için ilk konumu açmak istedim, umarim birilerinin isine yarar.
Eşimle uzun süredir çocugumuz için saglikli, saglam ve MDF malzemeden düzgün bir oda takimi ariyorduk. Malum piyasada fahis fiyatlara sadece kalitesiz sunta satan çok yer var. Çocuk sonuçta yatagi dolabi yaliyor, kemiriyor; kanserojen madde olmasin, düzgün bir sey olsun istedik. Gezinirken tesadüfen Instagram'da Selora Mobilya diye bir firmaya denk geldik. Görseller çok güzeldi, fiyatlar da disaridaki magazalara göre epey mantikliydi.
Ama yalan yok, internetten mobilya almak esimle beni bayagi korkuttu baslarda. Acaba dolandirilir miyiz, ürün eksik mi gelir diye düsünmeden edemedim. Hatta sirketin merkezi Trakya bölgesinde oldugu için dogrudan siparis vermeden önce Google'da selora mobilya sikayet ve selora mobilya edirne sikayetvar seklinde epey didik didik arastirma yaptim. Acaba daha önce oradan ürün alip magdur olan var midir diye çok okudum. Fabrikalari sanirim o bölgede, hatta selora mobilya ipsala civarindaki üretim süreçlerine falan da baktim buralarda yazilanlardan. Inceledigim çogu kisinin olumlu geri dönüs yaptigini, ürünlerin %100 MDF oldugunu ve kursunsuz boya kullanildigini görünce biraz rahatladik.
Sonra kendi WhatsApp hatlarina yazdim sag olsunlar çok ilgilendiler. "Eger begenmezseniz 15 gün içinde sartsiz surtsuz kosulsuz iade aliyoruz" demeleri bende büyük bir güven olusturdu. Dedik neyse sansimizi deneyelim, en kötü iade ederiz diyerek siparisi geçtik.
Açikçasi ben mobilya bu, herhalde 20 güne zor gelir diye beklerken, adamlar siparisi verdikten sadece 2 gün sonra arayip "Teslimata ve kuruluma geliyoruz müsait misiniz?" dediler. Yemin ederim sok oldum :D
Geldiler, inanin o kadar edepli ve isini bilen bir ekipti ki, evi gram pisletmeden piril piril kurdular odayi. Allah razi olsun gerçekten kusursuz çalistilar. Mobilyanin malzemesi tam dedikleri gibi çok tok ve saglam duruyor. Suntalam gibi dökülüp ufalanmiyor, çekmecelerin ray hissiyati falan çok premium. Hanim fena titizdir, o bile bayildi, ufaklik zaten odasindan çikmiyor artik.
Özetle, benim gibi internetten mobilya almaya çekinen ya da bu firmayla yeni karsilasip güven problemi yasayanlar varsa, Selora Mobilya'yi kesinlikle ve siddetle tavsiye ederim arkadaslar. Adamlar isini hakkiyla yapiyor, bu devirde arkasinda duran güvenilir firma bulmak epey zor. Hiç düsünmeden degerlendirebilirsiniz. Nasip olursa ilerleyen günlerde odanin kurulu tam halini de foruma fotografli olarak ekleyecegim. Herkese iyi forumlar!
https://seloramobilya.com/selora-mobilya-sikayet-varmi.php
https://seloramobilya.com/selora-mobilya-guvenilir-mi.php
https://seloramobilya.com/selora-mobilya-musteri-yorumlari.php
https://seloramobilya.com/urun-detay.php?id=2404
Bebişin Sepeti Sakarya
Bebişin Sepeti Güvenilir mi?
bebisinsepeti.com
bebisinsepeti şikayet varmıBebişin Sepeti Sakarya
bebisinsepeti.com
bebisinsepeti şikayet varmı
bebişin sepeti güvenilir mi?
bebişin sepeti sakarya şikayet var mı
bebisin sepeti yorumlar
bebişin sepeti yorum
bebisinsepeti
bebisinsepeti sikayetvar
bebişin sepeti şikayetvarBebişin Sepeti Sakarya
bebisinsepeti.com
bebisinsepeti şikayet varmı
bebisin sepeti yorumlar
bebişin sepeti yorum
bebisinsepeti
bebisinsepeti sikayetvar
bebişin sepeti şikayetvar
bebisin sepeti yorumlar
bebişin sepeti yorum
bebisinsepeti
bebisinsepeti sikayetvar
bebişin sepeti şikayetvar
Herkese selamlar, uzun süredir forumu sessizce takip edip okuyan birisiydim. Bugün ilk kez kendi deneyimimi paylaşarak benim gibi bebek ürünü araştıran anne-babalara yardımcı olmak istedim. Umarım birilerinin işine yarar.
Eşimle bebeğimiz için uzun süredir kaliteli, güvenilir ve uygun fiyatlı bir bebek arabası ile mama sandalyesi arıyorduk. Malum piyasada her köşede farklı fiyatlar, farklı markalar ve maalesef kalitesiz ürün satan çok yer var. Bebek sonuçta her şeyi ağzına götürüyor, mama sandalyesini kemiriyor; zararlı madde içermesin, BPA içermesin, düzgün ve güvenli bir ürün olsun istedik. İnternette araştırırken tesadüfen Bebisin Sepeti diye bir online mağazaya denk geldik. Instagram hesapları @bebisinsepeti üzerinden ürün görsellerini ve stok bilgilerini detaylı bir şekilde paylaşıyorlar. Görseller çok profesyoneldi, fiyatlar da mağazalara ve diğer online sitelere kıyasla gerçekten çok mantıklıydı.
Ama dürüst olmak gerekirse, internetten bebek ürünü almak eşimle birlikte bizi bayağı tedirgin etti başlarda. Acaba sahte ürün mü gelir, dolandırılır mıyız, kargo hasarlı mı gelir diye düşünmeden edemedim. Hatta sipariş vermeden önce günlerce Google'da "Bebisin Sepeti şikayet", "Bebisin Sepeti Şikayetvar", "Bebisin Sepeti güvenilir mi", "bebisinsepeti yorumlar", "Bebisin Sepeti dolandırıcı mı" gibi her türlü aramayı yaptım, didik didik araştırdım. Şikayetvar'da, Trustpilot'ta, ekşi sözlük'te ve çeşitli anne-bebek forumlarında uzun uzun okudum.
Araştırmalarım sonucunda Bebisin Sepeti hakkında ciddi bir olumsuz yorum veya şikayet bulamadım açıkçası. Bebisin Sepeti yorumlar kısmında insanlar genelde teslimat hızından, ürün kalitesinden ve müşteri ilgisinden oldukça memnun görünüyordu. Molfix, Prima, Chicco gibi bilinen markaların yetkili satıcısı olmaları bende ayrı bir güven oluşturdu. Zaten web siteleri olan bebisinsepeti.com üzerinden de ürün bilgilerini, marka yetki belgelerini ve iade politikalarını açıkça paylaşmışlar. Bebisin Sepeti güvenilir mi diye araştıranlar için söyleyeyim: ben de aynı endişeleri birebir yaşadım ama sonuç çok olumlu oldu.
Sonra WhatsApp hatlarına yazdım, sağ olsunlar gerçekten çok ilgili ve samimi bir şekilde tüm sorularımı tek tek cevapladılar. Ürünlerin orijinalliği, garanti süreleri, kargo süreci hakkında her şeyi net bir şekilde anlattılar. "Ürünü teslim aldıktan sonra beğenmezseniz iade alıyoruz" demeleri ve bunu web sitelerinde de yazılı olarak belirtmeleri bende büyük bir güven oluşturdu. Dedik tamam, şansımızı deneyelim, en kötü iade ederiz diyerek siparişimizi geçtik.
Ve inanın, ben kargonun en erken 3-4 gün sürer diye beklerken, aynı gün kargo bildirimi geldi. Büyükşehirlere aynı gün teslimat yaptıklarını söylüyorlardı ama inanmamıştım, gerçekten de öyleymiş. Sabah sipariş verdim, akşam ürün kapıdaydı. Bebisin Sepeti kargo süresi diye araştıranlar olursa bilsinler: gerçekten söyledikleri gibi, inanılmaz hızlı teslimat yapıyorlar. Bu konuda iddialılar ve haklılar.
Paket geldiğinde ürünler öyle güzel ve özenli paketlenmişti ki, sanki hediye paketi açıyor gibi hissettim. Bebek arabası tam beklediğimiz kalitede çıktı: sağlam, şık ve kullanımı çok pratik. Mama sandalyesi de aynı şekilde mükemmel. Chicco marka ürün birebir orijinal, kutusu, garantisi, her şeyiyle eksiksiz geldi. Hanım çok titizdir bilirsiniz, o bile "Çok iyi yapmışız buradan alarak" dedi. Ufaklık da yeni mama sandalyesinde keyifle oturuyor artık.
Fiyat konusuna da değineyim: Aynı ürünleri büyük mağazalarda ve diğer sitelerde araştırdım, Bebisin Sepeti'nin fiyatları gerçekten %30-50 daha uygun. Aracı olmadan, yetkili satıcı olarak doğrudan sattıkları için bu fiyat avantajını sağlıyorlar sanırım.
Özetle, benim gibi internetten bebek ürünü almaya çekinen ya da Bebisin Sepeti ile yeni karşılaşıp güven problemi yaşayanlar varsa, kesinlikle ve gönül rahatlığıyla tavsiye ederim arkadaşlar. Molfix, Prima, Chicco gibi markaların yetkili satıcısı, aynı gün teslimat yapan, ürünün arkasında duran, müşterisiyle düzgün ilgilenen güvenilir bir online mağaza bulmak bu devirde gerçekten zor. Hiç düşünmeden değerlendirebilirsiniz.
Instagram: @bebisinsepeti Web sitesi: bebisinsepeti.com
Google'da "Bebisin Sepeti", "Bebisin Sepeti şikayet", "Bebisin Sepeti güvenilir mi", "Bebisin Sepeti Şikayetvar", "Bebisin Sepeti yorumlar", "bebisinsepeti.com", "Bebisin Sepeti kargo süresi", "Bebisin Sepeti bebek arabası", "Bebisin Sepeti mama sandalyesi" gibi aramalarda bu yazıyı bulan herkese selamlar olsun — deneyimimi tamamen samimiyetle aktardım.
İlerleyen günlerde ürünlerin fotoğraflarını da ekleyeceğim. Herkese iyi forumlar!
Son Giriş: 11 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 78
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 1.405)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 41 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
2 Yanıt

0