Merhaba arkadaşlar,
Sizlere vivanet'i kısaca tanıtmak istedim.
vivanet uzun süredir internet servis sağlayıcılığı alanında çalışıyor ama farkı şu: altyapısını kendisi kuruyoruz. Şu anda İstanbul'da Bağcılar Bağlar Mahallesi, Bahçelievler Yenibosna Merkez ve Kocasinan Mahallesi'nde kendi fiber altyapısı aktif hale gelmeye başladı.
Kendi altyapısıyla sadece tek bir paket sunuyor:
➡️ 1000 Mbps download / 1000 Mbps upload
➡️ Taahhütsüz
➡️ Gerçek sınırsız – kota, AKK vs. yok
➡️ Ücretsiz kurulum ve modem
Abartısız söylüyorum; hız testlerinde ne çıkıyorsa onu görüyorsunuz. Upload da birebir aynı, özellikle içerik üretenler veya cloud’a dosya yükleyenler için çok büyük bir avantaj.
Şu anda Bağcılar ve Bahçelievler tarafında altyapıyı daha da genişletmek için sahada ve fiberini bina bina, sokak sokak kendisi döşüyor.
Tabii ki sadece kendi altyapısıyla sınırlı değil. Türkiye genelinde de yerleşik operatör altyapısı üzerinden hizmet veriyor.
Orada da iki seçenek var:
- 35 Mbps
- 100 Mbps
Bu paketlerde de yine taahhüt yok, limitsiz internet var. Detaylar burada:
👉
Merhaba, bilindiği üzere son günlerde aşırı derecede internet yavaşlamaları olduğuna dair söylentiler oluyor, bu yavaşlamaların nasıl olabileceğini değerlendirdiğim bir video hazırladım. Videoda İnternet Servis Sağlayıcı şirketlerin kullandığı teknolojiler, yapılandırmalar ve teknik özelliklerden bahsettim. Türk Telekom'un SSG, TTN, LNS, LAC, VAE, YAPA, AL-SAT gibi terimlerini açıkladım.
Ayrıca videonun söylediği İnternet Şirketleri İncelemesi videoları için aşağıdaki linkten incelememi istediğiniz firmaları işaretleyebilirsiniz.
En çok oy olan firmaları inceleyeceğim.
Teşekkürler.
|
Meslek: Bilgi İşlem
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 134)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Hosting, Domain, Reklam Alış-verişi

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme 

18 Yanıt
1