BİLGİSAYARIM SÜREKLİ MAVİ EKRAN VERİYOR
Arkadaşlar bilgisayarım sürekli durup dururken mavi ekran veriyor.Windows 11 den 10 a geçtim yine düzelmedi çoğu çözüm yollarını denedim olmuyor.Hd tune ile error scan yaptım hiç sorun yok diyor fakat Intel'in bir programı ile tarama yaptığımda iki aşamada başarısız oldu testi geçemedi bilgisayar.Onunda fotosunu aşağıya koyacağım kırmızı kare içine aldığım iki aşamada başarısız oldu ve kırmızı renkle "Fall" yazdı ve hemen sonrada bilgisayar mavi ekran verdi.Minidump dosyamın indirme linkinide aşağıya koydum.
https://drive.google.com/file/d/17eF6J_QdT3nIQYPaxDGTPfAfDYTvqooT/view?usp=drivesdk
TELEFONUMDA YER OLDUĞU HALDE DEPOLAMA UYARISI VERİYOR
Merhabalar xiaomi redmi note 8 kullanıyorum.Alanım dolduğu için geçen günlerde 4gblik bir sd kart aldım uygulamaların verilerini konumunu oraya aktardım.Gördüğünüz fotodaki gibi 4-5GB boş yerim var hala,fakat bildirimlerde depolama alanı bitiyor uyarısı var.Telefonu güncelleyecektim hata verdi.Birde sanırsam sd kartım ana hafızayla birleşik.
LAPTOP,KULAKİÇİ KULAKLIĞIN MİKROFONUNU GÖRMÜYOR??????
Arkadaşlar Jbl t110 kulaklığım var laptopumdada 2 jak girişi var (mic ve ses olmak üzere) kulaklıgı taktıgımda mikrofonu görmüyor normal laptopun mikrofonunu kullanmaya devam ediyor lütfen yardım edin çoğaltıcı jak aldım hala düzelmedi
KULAK İÇİ KULAKLIGI PCDE MİC OLARAK KULLANAMIYORUM YARDIM
|
DİSCORD SESİ KÖTÜ İLETİYORRR!!!!
|
DİSCORD SES KÖTÜ GİDİYOR??
|
SETUP DOSYALARINI SİLERSEM BİRŞEY OLUR MU ?
|
FN Tuşu Yardım!!
|
BLACKOPS2 OYUNDAN ATIYOR LÜTFEN YARDIM
|
Kolay photoshop uygulaması!! (ACİL)
|
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 30
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 57.013 (Bu ay: 919)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware