Akademi.net ile Uzaktan Eğitim Süreçlerini Yönetin!
Akademi.net, kurumların çalışan, müşteri ve iş ortağı eğitimlerini tek bir çatı altında yönetmesine olanak tanıyan kurumsal bir öğrenme yönetim sistemi (öğrenme yönetim sistemi / eğitim yönetim sistemi) sunuyor. Gobito Digital Solutions tarafından geliştirilen bu platform, 2008’den bu yana edindiği deneyimi pratik çözümlere dönüştürüyor ve kurumların eğitim süreçlerini düzenli, ölçülebilir ve sürdürülebilir hale getiriyor.
Platformun temel yaklaşımı basit ve iş odaklı: eğitim süreçleri planlanıyor, atama ve takibi yapılıyor, sonuçlar ölçülüyor ve raporlanıyor. Akademi.net, kullanıcı profillerine göre farklı eğitim akışları kurguluyor; çalışanlara yönelik onboarding ve oryantasyon programları, zorunlu ve periyodik uyumluluk eğitimleri, yetkinlik geliştirme modülleri ile satış ve ürün eğitimleri aynı sistem içinde yönetiliyor. Müşteri ve iş ortağı eğitimleri de ayrı hedef kitle kurallarıyla tasarlanıyor ve tek bir yönetim panelinden kontrol ediliyor.
İçerik yönetimi konusunda Akademi.net esneklik sunuyor: platform üzerinde video tabanlı eğitimler, e-öğrenme modülleri, dokümanlar, sınavlar ve değerlendirme formları birlikte kullanılıyor. İçerik yüklemeleri hızlıca yapılıyor; video içerikleri interaktif özelliklerle senaryoya bağlanıyor ve katılımcı davranışları sistem tarafından detaylı şekilde izleniyor. Bu sayede eğitim materyali yalnızca yüklenen bir dosya olmaktan çıkıyor, öğrenme sürecinin aktif parçası haline geliyor.
Akademi.net, ölçme ve raporlama altyapısına önem veriyor. Katılım durumu, tamamlama oranları, sınav sonuçları ve başarı kriterleri düzenli olarak takip ediliyor; hem eğitim bazlı hem de kullanıcı bazlı raporlarla kimlerin hangi eğitimleri aldığı, hangi aşamada olduğu ve sertifika durumları net biçimde görülüyor. Sertifikasyon süreçleri platform içinde düzenleniyor ve tüm kayıtlar merkezi olarak saklanıyor. Böylece kurumlar eğitim süreçlerini operasyonel bir standarda dönüştürüyor ve EYS / LMS uyumlu yapı ile denetlenebilirlik sağlıyor.
Uzaktan eğitim ve hibrit öğrenme senaryoları Akademi.net’te güçlü şekilde destekleniyor. Platform, uzaktan eğitim ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanıyor; canlı oturumlar, asenkron içerikler ve etkileşimli video uygulamaları bir arada çalışıyor. Eğitim yöneticileri eğitimleri atıyor, ilerlemeyi anlık olarak izliyor ve gerekli müdahaleleri planlıyor. Ayrıca platform, farklı ekiplerin ve paydaşların eğitim ihtiyaçlarını ayrı ayrı ele alırken kontrol ve raporlamayı merkezileştiriyor.

Güvenlik ve uyumluluk Akademi.net’in öncelikleri arasında yer alıyor. Kişisel veriler KVKK ve GDPR kurallarına uygun olarak Türkiye lokasyonlu sunucularda barındırılıyor; erişim ve yetkilendirme süreçleri güvenli bir şekilde yönetiliyor. Bu yaklaşım, kurumların hem hukuki yükümlülüklerini yerine getirmesini sağlıyor hem de veriye dayalı eğitim kararlarını güvenle almasını mümkün kılıyor.
Kurumlara sunduğu teknik avantajlar da dikkat çekiyor: modüler yapı sayesinde kurumlara göre yapılandırılabilen altyapı sunuluyor, hızlı kurulum sağlanıyor ve adaptasyon süreçleri kolaylaştırılıyor. Yerli AR-GE gücü ve teknopark altyapısı ile geliştirilen platform, uzun vadeli kurumsal ihtiyaçlara uyum gösteriyor. Eğitim içeriklerinin yönetimi ve ölçümlenmesi esnasında kullanıcı dostu arayüzler öne çıkıyor; yöneticiler ve katılımcılar sistemi kolaylıkla kullanıyor.
Platform, farklı sektörlerdeki kurumların eğitim operasyonlarını sadeleştiriyor ve veriye dayalı bir perspektif getiriyor. Eğitim senaryoları her kurumun hedef kitlesine özel kurallarla yapılandırılıyor; böylece hem operasyonel verim artıyor hem de öğrenme süreçlerinin etkinliği yükseliyor. Platform, EYS ve LMS standartlarına uygun çalışıyor ve kurumların eğitim politikalarını ölçeklenebilir biçimde yürütmesine yardımcı oluyor.
Akademi.net, kurumsal eğitimleri standartlaştırmak ve ölçülebilir hale getirmek isteyen kurumlar için pratik ve güvenilir bir çözüm sunuyor. Eğitim yönetim sistemi arayışında olan kurumlar için Akademi.net, hızlı devreye alınıyor, içerik yönetimini kolaylaştırıyor ve eğitim sonuçlarını şeffaf şekilde raporluyor, bu sayede kurumlar hem bugününe hem de gelecek hedeflerine sağlam adımlarla ilerliyor.
Platformu incelemek için hemen tıklayın ► https://akademi.net
UniAlmanya Rehberliğinde Almanya’da Üniversite Okumak
UniAlmanya, Almanya’da edinilmiş akademik ve profesyonel deneyimi Türkiye’deki öğrencilerle buluşturan, alanında uzman bir eğitim danışmanlığı kurumudur. Kurum, Almanya’da uzun yıllar süren eğitim ve yaşam tecrübesini doğru planlama ve güçlü rehberlikle birleştirerek öğrencilerin yurtdışı eğitim hedeflerine güvenle ilerlemesini amaçlamaktadır.
Ekibi ise Uluslararası İlişkiler, Uygulamalı Çevirmenlik ve benzeri alanlarda lisans ve yüksek lisans eğitimlerini tamamlamış, süreci bizzat yaşamış danışmanlardan oluşmaktadır. Bu sayede yalnızca üniversite başvuruları değil, öğrencilerin Almanya’da karşılaşacağı akademik, kültürel ve günlük yaşama dair tüm aşamalar bütüncül bir yaklaşımla ele alınır. Bugüne kadar binlerce öğrenciye danışmanlık hizmeti sunan UniAlmanya, güvenilirliği ve güçlü referans ağıyla Almanya eğitim danışmanlığı alanında en çok tercih edilen kurumlardan biri haline gelmiştir.

Dil okullarından lisans ve yüksek lisans programlarına, yaz okullarından vize danışmanlığına kadar geniş bir hizmet yelpazesi sunan UniAlmanya, her öğrencinin hedefini ve ihtiyaçlarını ayrı ayrı değerlendirerek kişiye özel eğitim planları oluşturur. Kurumun temel yaklaşımı, Almanya’da eğitim yolculuğuna çıkan her öğrencinin yanında güvenilir bir yol arkadaşı olarak yer almaktır.
UniAlmanya Önderliğinde Almanya'da Üniversite Okumak
UniAlmanya’nın en yoğun danışmanlık sunduğu alanların başında Almanyada üniversite okumak gelir. Almanya, mühendislikten ekonomiye, tıptan sanata kadar çok sayıda akademik alanda dünya çapında saygın üniversitelere sahiptir. Devlet destekli yükseköğretim sistemi sayesinde üniversitelerin büyük bir kısmında öğrenim ücretleri ya hiç alınmaz ya da oldukça düşük seviyelerdedir. Bu durum, Almanya’yı yurtdışında üniversite eğitimi planlayan öğrenciler için öne çıkarır.
Üniversite eğitiminin dili çoğunlukla Almanca olup, birçok üniversitede Almanca hazırlık programları bulunmaktadır. Hazırlık sürecinin ardından lisans eğitimi genellikle üç yıl sürer. UniAlmanya, öğrencilerin akademik geçmişlerini ve kariyer hedeflerini dikkate alarak uygun üniversite ve bölüm seçeneklerini belirler; başvuru, kabul, vize ve yerleşim süreçlerini adım adım planlar.
Almanya’da üniversite okumanın bir diğer önemli avantajı, öğrencilerin eğitim süresince part-time çalışma imkânına sahip olmasıdır. Bu sayede öğrenciler yaşam giderlerini büyük ölçüde kendileri karşılayabilir. Mezuniyet sonrasında sunulan çalışma ve oturum hakları ise Almanya’da kariyer yapma veya uluslararası bir tecrübeyle ülkeye dönme konusunda önemli fırsatlar yaratır.
UniAlmanya, Almanya’da üniversite eğitimi hedefleyen öğrenciler için yalnızca bir danışmanlık hizmeti değil, doğru bilgiye dayalı, güvenli ve sürdürülebilir bir gelecek planlaması sunmayı hedefler.
Bu Sözlük Sitesi Kadınların Sesi: kadinsozluk.com
Sözlük siteleri arasında kadın bakış açısını merkeze alan kadinsozluk.com, gündelik yaşamdan alışverişe, ilişkilerden modaya ve yaşam tarzına kadar pek çok başlığı kadın kullanıcıların yorumlarıyla ele alıyor.
Herhangi bir kişiyi ya da kurumu hedef almayan platform, samimi bir forum havası sunuyor. Kadınlar burada gündemi kendi gözlerinden değerlendiriyor, deneyimlerini paylaşarak ortak bir hafıza oluşturuyor. Kadın sözlükte yazar olan kullanıcılar, yazdıkları entry’lerle hem görünürlüklerini artırıyor hem de isterlerse profillerinde kendi sosyal medya hesaplarına yer veriyor. Bu sayede sözlük siteleri üzerinden daha geniş kitlelere ulaşmak mümkün oluyor.

Instagram, Twitter ve Facebook gibi platformlarda takipçi kazanmak, kullanıcıyı zamanla daha tanınır hale getiriyor. Oluşan bu dijital etkileşim, markalarla iş birliklerinin de önünü açıyor. Üstelik bunun için uzun saatler harcamaya gerek kalmıyor. Sözlük siteleri sayesinde gündemde olan film, kitap ve popüler konular takip edilirken aynı anda kişisel fikirler de paylaşılmaya devam ediyor.
Henüz bir oluşum olan kadinsozluk.com, yakın zamanda dikkatleri üzerine çekmeye hazırlanıyor...
Platformu incelemek ve üye olmak için tıklayın ► kadinsozluk.com
Free Oyun ile Tek Tıkla Ücretsiz Oyun Oyna!
Free Oyun, indirmeye gerek kalmadan tek tıkla ücretsiz oyun oynama imkânı sunuyor; güncellenen arşiviyle her yaştan oyuncuya hitap ediyor.
Free Oyun, bedava oyun oynamayı sevenler için hazırlanmış kapsamlı bir platform olarak öne çıkıyor. Sitede aksiyon, macera, bulmaca, spor, strateji ve çocuk oyunları gibi birçok farklı kategori yer alıyor; oyunlar indirme gerektirmeden tarayıcıdan tek tıkla oynanmaya başlıyor. Ziyaretçilere tarayıcı üzerinden ücretsiz oyun oyna noktasında nitelikli bir deneyim sunuyor ve hem kısa süreli eğlence arayanlara hem de uzun soluklu zorluklarla vakit geçirmek isteyenlere hitap ediyor.
Kullanıcı dostu arayüzü sayesinde oyunlara hızlı erişim sağlanıyor; favori oyunları keşfetmek ve yeniden oynamak kolaylaşıyor. Free Oyun, bilgisayar, tablet ve mobil cihazlarla uyum sağlıyor; bu sayede istenilen her yerde ve her zaman oyun oynama keyfi yaşanıyor. Oyunlar hızlı yükleniyor, gecikme olmadan eğlenceye başlanıyor ve kesintisiz bir deneyim hedefleniyor.

Arşiv düzenli olarak güncelleniyor; yeni oyunlar periyodik şekilde ekleniyor ve popüler içeriklerle birlikte keşfedilmeyi bekleyen yapımlar da öne çıkarılıyor. Hem popüler oyunu bulmayı hem de farklı türlerde sürpriz keşifler yapmayı kolaylaştırıyor. Ayrıca site, her yaştan oyuncuya uygun içerikler sunuyor ve güvenli, erişilebilir bir ortam sağlamaya özen gösteriyor.
Free Oyun, ücretsiz ve kaliteli oyun arayanlar için pratik bir çözüm sunuyor; ziyaretçiler aradıkları oyunu kısa sürede buluyor ve hızlıca oynamaya başlıyor. Forum tanıtımları ve paylaşımlar için doğal, samimi bir dil kullanıyor ve oyunseverlerin her ziyarette yeni bir şeyler keşfetmesini amaçlıyor.
Detaylı bilgi için hemen ulaşın ► https://freeoyun.com
İkinci El Bilgisayar Noktasında MBilgisayar!
İstanbul genelinde ikinci el laptop ve ikinci el bilgisayar alımında hızlı, güvenilir ve profesyonel çözümler sunan MBilgisayar, bireysel ve kurumsal kullanıcılar için elektronik alım-satımı zahmetsiz hale getiriyor.
MBilgisayar (laptopsat.com.tr şeklinde de faaliyet sürdüyor), İstanbul merkezli deneyimli bir elektronik alım-satım platformu olarak öne çıkıyor. On yılı aşan sektörel tecrübesiyle; ikinci el laptop, ikinci el bilgisayar ve diğer tüm tüketici elektroniği ile kurumsal BT ekipmanlarının alımında hızlı, güvenilir ve şeffaf hizmet sunuyor.
Marka bireysel kullanıcılar ve kurumların; yenileme, yükseltme, taşınma, nakit ihtiyacı veya stok temizliği gibi sebeplerle elden çıkarmak istedikleri laptop, masaüstü, MacBook, iMac, server, workstation, network cihazları, oyun konsolları, fotoğraf makineleri, tabletler, akıllı saatler, drone ve sanal gerçeklik gözlükleri gibi ürünleri marka-model ayrımı gözetmeksizin değerlendirir ve satın alıyor.
Arızalı cihazlar da MBilgisayar için sorun olmaktan çıkıyor. Onarıma uygun olan cihazların bakım ve tamirini yapıp tekrar satışa hazır hale getiriyor; tamiri mümkün olmayanları ise yedek parça olarak değerlendirerek israfın önüne geçiyor. Bu sayede müşteriler, kullanmadıkları veya arızalı cihazlardan bile ekonomik değer elde edebiliyor.

Hizmet anlayışında hız ve kolaylık ön planda olduğundan web sitesi üzerinden ücretsiz danışmanlık hizmeti sunan firma, anlaşma sağlanması halinde aynı gün kapıdan alım veya ofise teslim gibi seçenekler sunuyor. İstanbul geneli 39 ilçede ücretsiz bir şekilde adresten cihaz alımı yapıyor, Küçükçekmece merkezli ofis aracılığıyla hızlı erişim ve anında ödeme garantisi sağlıyor.
MBilgisayar, en iyi fiyat garantisi, etkin iletişim ve şeffaf süreç ile müşterilerine güven veriyor.
MBilgisayar’ın sunduğu başlıca avantajlar:
- Ücretsiz ve profesyonel değerlendirme
- Tek veya toplu alım imkanı
- Arızalı cihazların alımı ve tamiri
- Aynı gün alım ve anında ödeme
- İstanbul’un 39 ilçesinde kapıdan alım hizmeti
- Marka-model fark etmeksizin geniş ürün yelpazesi
Müşteri memnuniyetini temel ilke edinen MBilgisayar, hem bireysel kullanıcıların hem de kurumsal müşterilerin ikinci el elektronik ihtiyaçlarını tek bir noktada bir araya getiriyor. Böyle bir durumda da kullanıcıların farklı satıcılarla iletişime geçmesine gerek kalmıyor.
MBilgisayar, kullanılmayan cihazların değer kaybı yaşamasını istemeyen kullanıcılar için beklemeden, güvenli ve pratik bir satış imkânı sunuyor ve güvenilir bir çözüm ortağı olarak öne çıkıyor.
Detaylar için hemen ulaşın ► https://mbilgisayar.com.tr
Cem Buğdaycı Yeni Teklisi İle Karşımızda!
Ankara’da dünyaya gelen ve müziğe ailesinin söylediği türkülerle adım atan Cem Buğdaycı, uzun yıllara dayanan müzikal birikimini yeni teklisi “Sevdanın Rengi” ile taçlandırıyor. “Gerçek Olan” adlı çalışmasıyla dikkatleri üzerine çeken sanatçı, yeni projesiyle hem duygusal hem de anlatı gücü yüksek bir yorum sunuyor.
Müziğe bağlama ile başlayan başarılı sanatçı, gençlik döneminde Halk Ozanları Derneği’nde aldığı eğitimlerle halk müziği geleneğini benimsedi. 1997 yılında TRT Ankara Radyosu Çok Sesli Gençlik Korosu’na kabul edilmesi ise onun çok sesli müzikle tanıştığı önemli bir dönüm noktası oldu. Bu yolda ilerleyerek 2001’de Konya Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera ve Şan Bölümünde eğitim almaya hak kazandı. Cumhur Böler, Eralp Kıyıcı, Oylun Erdayı ve Nuray Çeviker gibi değerli isimlerle çalışan sanatçı, sahne disiplinini ve şan eğitimini burada tamamladı.
2006’da Ankara Devlet Tiyatrosu’nda, ardından 2008’de Ankara Devlet Opera ve Balesi’nde görev alarak klasik müziğin büyük prodüksiyonlarında sahneye çıktı. Tosca, Aida, Carmen, Macbeth, Madame Butterfly, Cosi Fan Tutte ve Zorba gibi pek çok eserde rol alarak sekiz yıl içinde 50’den fazla yapımda deneyim kazandı. 2015’te TRT Ankara Radyosu Çok Sesli Korosu’na tenor olarak katılan Buğdaycı, burada yüzlerce acapella, orkestralı ve solo esere hayat verdi. Repertuvarı Mozart ve Verdi’nin Requiem’lerinden Carmina Burana’ya, Zümrüdü Anka’dan çok sesli Anadolu türkülerine uzanıyor. Bu güçlü geçmişin üzerine inşa edilen yeni tekli “Sevdanın Rengi”, sözü, müziği ve klibiyle duygusal bir bütünlük sunuyor. Parça, dinleyenleri aşkın farklı tonlarına dokunan bir atmosfere davet ederken, Buğdaycı’nın çok yönlü müzikal kimliğini de yeniden hatırlatıyor.
Hâlen Ankara’da yaşayan ve üretimlerine devam eden Cem Buğdaycı, “Sevdanın Rengi” ile müzikal yolculuğunda emin adımlarla ilerlemeyi hedefliyor. Bu çalışma, hem kariyerinin bir yansıması hem de dinleyicileri için içten bir müzikal selam niteliği taşıyor.
Şarkıyı dinlemek için tıklayın ► http://cembugdayci.com.tr/sevdanin-rengi
DUNN Baharat, kadın girişim ruhuyla yola çıkarak katkısız, taze ve özgün lezzetleri modern sofralara ilham veren bir deneyim olarak sunmayı amaçlayan bir marka olarak öne çıkıyor.
DUNN’ın hikâyesi, 2022 yılında baharatın sadece bir lezzet değil, aynı zamanda bambaşka bir tüketici deneyimine dönüşebileceğini fark eden bir bakış açısıyla başlıyor. Bu düşünce, markanın bugün hâlâ sürdürdüğü yenilikçi ruhun temelini oluşturuyor. DUNN, dünyanın farklı sofralarından ilham alarak pek bilinmeyen tatları keşfetmeyi ve bu lezzetleri modern mutfaklara uyarlamayı hedefliyor. Her ürün, yalnızca bir aroma sunmakla kalmıyor; aynı zamanda kullanıcıya bir his, bir deneyim de yaşatmayı amaçlıyor.
Markanın üretim anlayışının merkezinde doğallık ve katkısızlık yer alıyor. DUNN, geliştirdiği her baharat çeşidi için detaylı AR-GE çalışmaları yürütüyor; ürünler satışa çıkmadan önce hem tadım testlerinden hem de laboratuvar analizlerinden geçiyor. Bu titiz üretim süreci sayesinde karabiber, isot, pul biber, kajun baharatı, taze fesleğen ve patates baharatı gibi ürünler en doğal ve katkısız halleriyle sofralara ulaşıyor. Üretimin hiçbir aşamasında katkı maddesi kullanılmıyor, ışınlama yapılmıyor ve geleneksel yöntemlerden ödün verilmiyor. DUNN için baharat, güvenle tüketilmesi gereken doğal bir yaşam dokunuşu olarak öne çıkıyor. Markayı özel kılan bir diğer unsur ise bir kadın girişimci tarafından hayata geçirilmiş olması. Bu yolculuk, hayalle başlayıp emekle büyüyen ilham verici bir hikâyeyi taşıyor. DUNN, yerelliği baz alan yaklaşımıyla küçük partiler halinde üretim yapıyor; böylece hem tazelik hem de doğallık korunuyor. Ürünlerin kendine has lezzetleri, onları seri üretim baharatlardan belirgin şekilde ayrıştırıyor.

Tüketici geri bildirimleri de bu yaklaşımı doğruluyor. Ürünlerin rengi ve kokusu doğal bulunuyor, katkısız içerikler memnuniyet yaratıyor. Taze öğütülmüş hissi veren aromalar yemeklere canlı bir tat katarken özellikle etlerde, kahvaltılarda ve günlük tariflerde fark edilir bir lezzet sunuyor. Bu yönüyle DUNN Baharat; doğallığı önemseyen, yerel üretimi destekleyen ve kaliteli lezzet arayan herkes için güvenilir bir seçenek hâline geliyor.
Bugün DUNN Baharat, doğaya saygılı üretim anlayışı, katkısız içerikleri, zengin ürün çeşitliliği ve güçlü kadın girişim ruhuyla büyümeye devam ediyor. Her ürününde aynı özeni sürdürerek baharatı sofralara taze, güven veren ve ilham taşıyan bir deneyim olarak ulaştırıyor.
Araştırmacılar İçin İdeal Platform: Teztamam.com
TezTamam, akademik araştırmalarda doğru katılımcıya ulaşmayı kolaylaştırmak için geliştirilmiş bir destek platformu olarak öne çıkıyor.
Yeditepe Üniversitesi’nden mezun iki arkadaşın, üniversite yıllarında karşılaştıkları ortak bir ihtiyacı çözme hedefiyle geliştirdiği bir platform olma özelliği taşımaktadır. Akademik araştırmalar sırasında özellikle tez döneminde anket dolduracak kişilere ulaşmanın ne kadar zor olabildiğini bizzat yaşayan ekip, bu sürecin öğrenciler için ciddi bir zaman kaybına ve motivasyon düşüklüğüne yol açtığını fark etmiştir. TezTamam, tam da bu soruna pratik ve sürdürülebilir bir çözüm üretmek amacıyla kurulmuştur.
Platform, yalnızca öğrencilerin değil; öğretmenlerin, araştırmacıların ve akademisyenlerin de araştırma süreçlerine destek olmayı hedefler. Kullanıcılar ister tezleri için ister herhangi bir akademik çalışma için anket yaptırmak istediklerinde burada ihtiyaç duydukları katılımcılara ulaşabilir, aynı zamanda karşılıklı yardımlaşma sistemi sayesinde kendi anketlerini paylaşmadan önce diğer araştırmacıların çalışmalarına katkı sunabilirler.

TezTamam’ın sistemi, adil ve dengeli bir kullanım modeli üzerine kurulmuştur. Her kullanıcıya eşit fırsat tanınır, yani bir anket yayınlamadan önce başka anketlere destek vererek topluluğa katkıda bulunmak gerekir. Böylece hem katılımcı sıkıntısı çeken araştırmacılar için çözüm üretilir hem de akademik dayanışmanın güçlenmesi sağlanır.
Platformun kuruluş amacı, tez döneminin yoğun ve stresli sürecinde öğrencilerin yalnız olmadığını hissetmesini sağlamak ve araştırma topluluğu içinde güçlü bir destek alanı oluşturmaktır. TezTamam, akademik yolculuğun her aşamasında kullanıcılarının yanında olmayı ve bu süreci daha ulaşılabilir, daha kolay yönetilebilir hale getirmeyi amaçlar.
TezTamam, araştırma süreçlerinde güvenilir bir iş ortağı arayan herkese kapılarını açar. Akademik veya profesyonel çalışmalarda ihtiyaç duyulan katılımcıya ulaşmak, anket doldurmak ya da anket yaptırmak isteyen herkes bu topluluğun bir parçası olabilir.
Platform ile ilgili detaylı bilgi edinin ► https://teztamam.com
Bir Tıkla Uzman Psikolog: Onaylanmış Terapistler
Onaylanmış Terapistler, psikolog, terapist ve psikolojik danışmanlık alanında uzman ruh sağlığı profesyonelleri ile danışanları bir araya getiren güvenilir bir platformdur. Kişilerin ihtiyaç duydukları anda doğru uzmanı bulabilmesini kolaylaştırmak için kurulmuş olan bu platform, hem online terapi hem de yüz yüze görüşme seçenekleriyle danışanlara esnek çözümler sunar.
Platformda yer alan tüm terapistler alanında yetkin, diplomalı ve sertifikalı uzmanlardan oluşmaktadır. Onaylanmış Terapistler ekibi, titizlikle yapılan incelemelerden geçmiş profesyonellerden oluşur. Ayrıca uzmanların sürekli kendilerini geliştirmeleri adına eğitim ve kişisel gelişim destekleri sağlanarak hizmet kalitesinin daima yüksek tutulması amaçlanır.
Danışanlar; çocuk ve ergen terapisi, aile ve çift terapisi, yetişkin psikolojisi, sınav kaygısı, cinsel terapi gibi farklı ihtiyaçlara yönelik kategoriler arasından kendilerine en uygun terapisti kolaylıkla bulabilir. Bu sayede kişi, bulunduğu yerden bağımsız olarak, güvenilir ve uzman bir danışmanla destek alma fırsatına sahip olur. Özellikle online terapi seçeneği, zaman ve mekân sınırlarını ortadan kaldırarak danışanlara büyük bir esneklik sunar.

Onaylanmış Terapistler, yalnızca bir danışmanlık platformu değil, aynı zamanda güvenilir bir destek ağıdır. Hedefi; bireylerin psikolojik iyi oluşlarını artırmak, zorluklarla baş etme becerilerini güçlendirmek ve yaşamlarına daha sağlıklı bir yön verebilmeleri için profesyonel çözümler sunmaktır.
Platform Kurucusu Volkan Hoşkan Hakkında
Onaylanmış Terapistler’in kurucusu Uzman Klinik Psikolog Volkan Hoşkan, Yakın Doğu Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden yüksek onur derecesiyle mezun olmuş, ardından gelişim psikolojisi üzerine yüksek lisans yapmıştır. Akademik hayatı boyunca birçok kongreye katılmış, Prof. Dr. Murad Atmaca’dan BDT ve EMDR terapi teknikleri eğitimi alarak psikoterapi yetkinlik sertifikasını kazanmıştır. Ayrıca çözüm odaklı terapi, aile ve çift terapisi, cinsel terapi gibi farklı alanlarda da yetkinlik belgelerine sahiptir.
Bugün, hem Kıbrıs Gazimağusa’daki kliniğinde yüz yüze terapi hizmeti sunmakta hem de dünyanın dört bir yanındaki danışanlarına online terapi ile ulaşmaktadır. Uzun yıllara dayanan bilgi birikimi ve deneyimiyle, bireylerin hayatlarına dokunmayı ve onlara daha sağlıklı bir yaşam yolculuğu sunmayı amaçlamaktadır.
Detaylı bilgi edinin ► https://bio.link/psikologvolkanhoskan
Platformu inceleyin ► https://onaylanmisterapistler.com
Sahadan Doğan Güç: UTX TACTICS
UTX TACTICS, ülkemizin kaliteli askeri ekipman ihtiyacına yanıt vermek üzere genç girişimciler tarafından kuruldu. Arazide ve sahada geçirilen yoğun çalışma koşulları, piyasadaki hazır ürünlerin dayanıklılık ve işlevsellik beklentilerini karşılamadığını gösterdi; bu durum markanın kendi çözümlerini geliştirme kararını doğurdu.
Kuruluş sürecinde ilk yelek, kurucular tarafından el ile kesilip dikildi. Yapılan hatalar öğrenme sürecinin parçası oldu; her başarısızlık bir sonraki modelin temelini oluşturdu ve üretimler sahada test edilerek sürekli iyileştirildi.

UTX TACTICS, asker, polis, güvenlik güçleri ve doğa koşullarında görev yapan tüm personelin operasyonel verimliliğini artıracak, dayanıklı ve fonksiyonel askeri tekstil ürünleri üretmeyi amaçlamaktadır. Her üründe sahadan gelen geri bildirimler titizlikle dikkate alınmakta; yenilikçi tasarım, üstün malzeme kalitesi ve ergonomi bir arada sunulmaktadır.
Marka, yerli üretimi destekleyerek savunma ve güvenlik alanında dışa bağımlılığı azaltmayı hedeflemekte ve genç, dinamik ekibiyle en zorlu sahaya uygun çözümler geliştiriyor. UTX TACTICS, görünmeyeni düşünen, sıradanı reddeden ve sahada kullanıcıyı asla yarı yolda bırakmayacak çözümler sunmayı ilke olarak benimsiyor.
Detaylı Bilgi Edinin
Web Site ► https://utxtactics.com
Ürünler
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 52
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 227)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Web Tasarım - Programlama

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0