O

Er
12 Eylül 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 20 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhaba,

Amazon AWS Cloud 500$ değerinde kredi kuponu satılıktır.

1500 TL'dir.

Geçerlilik tarihi 30.12.2022'dir.

senelik son kullanıcı desteği işi yaptım. Şuan iş arayışı içerisindeydim fakat kursa gidip bi alanda uzmanlaşmak istedim. Siber güvenlik uzmanlığı yada sistem uzmanlığı ile ilgili ilerletmek istedim. Ikisinede ilgim var fakat kafam çok karışık. Sizden fikir ve yol göstermenizi istiyorum. Siber iş imkanları, sistem iş imkanları nasıldır? Siber eğitimine katılırsam bilgi güvenliği uzmanımı olurum ne olur? Hangisinin geleceği iyidir? 2 yillik mezunum iş imkanı olarqk zorlanir miyim. Yaşım 23 bu arada. Fikrinizi ve desteginizi rica ederim
Merhaba Arkadaslar,

3 senelik son kullanıcı desteği işi yaptım. Şuan iş arayışı içerisindeydim fakat kursa gidip bi alanda uzmanlaşmak istedim. Siber güvenlik uzmanlığı yada sistem uzmanlığı ile ilgili ilerletmek istedim. Ikisinede ilgim var fakat kafam çok karışık. Sizden fikir ve yol göstermenizi istiyorum. Siber iş imkanları, sistem iş imkanları nasıldır? Siber eğitimine katılırsam bilgi güvenliği uzmanımı olurum ne olur? Hangisinin geleceği iyidir? 2 yillik mezunum iş imkanı olarqk zorlanir miyim. Yaşım 23 bu arada. Fikrinizi ve desteginizi rica ederim
Merhabalar,

Bilgisayar Programcılığı mezunuyum. Özel şirkette BT üzerine çalışıyorum. Şuanda aöf den işletme bölümü okuyorum ama hiç sınavlara dahi doğru düzgün girmedim zamanında. Pek anlamadığım bir ders olmasına rağmen 7-8 tane ders geçtim. yani sıkı bir çalışma ile 2 senede bitirebilirim.
Yalnız ben bilgisayar programcılığı mezun olduğum için Yönetim Bilişim Sistemleri adında bir bölüm gördüm ve ilgimi çekti. Hem yeni bir bölüm hemde herkes aöf işletme mezunuyken farklı bir bölüm mezunu olmak Aöf biliyorum fakat daha cazip gibi. Sizlerin fikirlerinize ihtiyacım var. Sorularım Şu;

1)Kaçıncı sınıftan başlarım?
2)2 senede mezun olma şansım varmı?
3)İşletme bölümüne zamanında girdiğimde 11 ders muaf saymışlardı 1 ve 2 den aynısımı olur?
4)Bölüm zormu? Çan eğrisi ile geçme durumu dersler vs nasıldır? İşletmenin geçmiş soruları bol olduğu için bitirme olasılığı yine yüksektir. bunda nasıl?
5)İşletmeye devam etmelimiyim ? yoksa işletme kaydımı silip yönetim bilişim sistemleri ile mi başlamalıyım?

Askerliğimi yaptım onunla ilgili bir sıkıntım yok.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 14.352 (Bu ay: 221)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Geri dönüşüm kutusu
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.