R
@rivasol 
er
"er": Geleneksel rütbe sistemi koşulları geçerlidir.
Diğer rütbeleri gör


Er
02 Eylül 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 25 (Bu ay: 0)
Fırsat Ekle
Hakkında
Konum: Edirne, Keşan
İlgi Alanları: solucan gübresi
Forum İmzası:
Bitkilerde, çiçeklerde, orkidede, sukulente solucan gübresi nasıl kullanılır . çiçeklerine iyi bakmak için solucan gübresi satın alıp bitkilerine iyi bakabilirsiniz. en iyi sıvı solucan gübresi, rivasol tarımdan satın alınır.
organik gübre üretiminde kırmızı kaliforniya solucanı kullanılır. solucan gübresi üretimi için kullanılan kırmızı kaliforniya solucan fiyatı nedir?. Kırmızı kaliforniya solucanı satışı ve en kaliteli solucan maması rivasolden alınır.
Hakkımda:
Solucan Gübresi Rivasol ®
Solucan Gübresi Üretiminde Rivasol ® Farkı Nedir ;

Solucan Gübresi son yıllarda literatüre girmiş olsa da, aslında bitkiler var olduğundan beri doğanın kendi kendine üretimini yaptığı bir üründür. Son 50 yılda kaybettiğimiz organik üretim tekniklerini geri kazanmak ve daha verimli üretim yapabilmek için günümüzde geçmişi yeniden keşfediyoruz.



Rivasol Katı Solucan Gübresinin Faydaları Nedir?Biz Rivasol ® olarak, bilimsel yöntemlerle Solucan Gübresi üretiyor ve Solucan Gübresi üretmek isteyen girişimcilere Danışmanlık Hizmetleri veriyoruz. Üretime başlamak ve devam eden üretimlerinizin verimliliğini artırmak için Rivasol ® ürünlerini ve hizmetlerini Tercih edebilirsiniz.

Kırmızı Kaliforniya Solucanı tedariğinden, üretim planlama hizmetleri ne kadar ihtiyacınız olan tüm desteği size veriyor olacağız. Yüksek verimliliğe, en az maliyetle ve kolayca ulaşmak için hizmetlerimizden şimdi faydalanmaya başlayabilirsiniz. Bize ulaşarak, danışanımız olmanız durumunda size verimlilikte mucize hedefleri tayin edeceğiz.

Bizi Neden Tercih Etmelisiniz?
Rivasol, sektörün önde gelen Solucan Gübresi üreticilerindendir. Sahip olduğu ar-ge departmanı ile bilimsel veriler ışığında sürekli gelişim kaydetmeyi hedef edinmiş firmamız, sektöre daha fazla Firma katılabilmesi için Danışmanlık Hizmetleri verir.

Biz, diğer üreticilerin rakibimiz olmasından korkmuyor bilakis, sektöre daha fazla üretici katılmasını teşvik ediyoruz.





Üreticilerin devlet teşviklerinden faydalanabilmesi için neler yapması gerektiğinden, üretimde verimliliği arttıracak yöntemleri onlara sunmaya kadar pek çok destek hizmetini veriyoruz. Elbette bu süreçte kendi üretimlerimiz de devam ediyor.

Daha verimli ve organik gübre üretebilmek için var gücümüzle çalışıyor tarım sektörüne faydalı olabilmek için elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz.



Solucan Gübresi Hakkında;
Rivasol Sıvı Solucan Gübresinin Faydaları Nedir?
Solucan Gübresi, organik tarımda devrim niteliğinde bir üret
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Mesaj Sayısı: 0
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 0
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 0)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Site Tanıtımları
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.