Er
20 Ağustos 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 31 (Bu ay: 0)
Gönderileri
ZAMANINDA 200 TL YE SATTIĞIM SCRİPTİ ŞUAN SADECE 100 LİRAYA SATIYORUM + HER TÜRLÜ DESTEK VERİLECEKTİR!

SCRİPT HAKKINDA;
* SCRİPT EN UFAK AYRINTISINA KADAR AYARLANMIŞTIR
* SİSTEMİN AMACI HER GÜN GİRİP REKLAMLARA TIKLYARAK KULLANICIYA PARA KAZANDIRMADIR.
* TOPLAM 6 ADET BONUS BULUNMAKTADIR!
* ADDSENSE REKLAM YERLERİ AYARLANMIŞTIR
* AYRICA BU SCRİPT İLE İSTEDİĞİNİZ LİNK KISALTMA SİTESİNDEN REKLAM GEÇTİREREK PARA KAZANABİLİRSİNİZ!
* ŞUAN KAYITLI 4 LİNK KISALTMA SİTESİ VAR ARTTIRILABİLİR!
* GÜNLÜK 22 KR KAZANDIRMAKTADIR ŞUAN SİSTEM İSTEYEN DEĞİŞTİREBİLİR

SİSTEMDE MYSQL BAĞLANTISI VARDIR ORADAN HER ŞEY AYARLANILABİLİR
* REFERANS BÖLÜMÜ SORUNSUZ ÇALIŞMAKTADIR

HER TÜRLÜ KONUDA YARDIMCI OLABİLİRİM ARKADAŞLAR HALİ HAZIRDA AÇIK 2 SİTEM VARDI BU SCRİPTTE FAKAT KAPATTIK 1 AYLIK SİTE KAZANCI;

ADMİN PANELİ DEMO İSTEYEN ARKADAŞLAR PM ATABİLİRLER!
ARKADAŞLAR SİSTEM ÜCRETSİZ ÇİFTLİK SİSTEMİ EN UFAK AYRINTISINA KADAR DEĞİŞTİRİLEREK YAPILMIŞTIR. LÜTFEN BU KONU HAKKINDA BOŞ YORUM ATMAYIN TEPEDEN TIRNAĞA HAZIR SİSTEMDİR!

SİSTEMİ İNCELEMEK İÇİN TIKLAYIN [SİSTEM ŞUAN AKTİF DEĞİL İNCELEMENİZ İÇİN AÇTIM]
tıkla
🏆Merhaba Arkadaşlar Bugün Sahibi Olduğum para kazanma sitesini tanıtacağım🏆

💰ÖNCELİKLE SİTEMİZ YENİ AÇILMIŞ BULUNMAKTADIR 💰

✔MANTIK ÇOK BASİT KAYIT OLDUKTAN SONRA HAYVAN ALIP, BELİRLİ ARALIKLARLA SATIŞ YAPIYORSUNUZ

✔AYRICA HER 12 SAATE BİR REKLAMA 1 KEZ TIKLAYARAK GÜNLÜK BONUSUNUZU ALABİLİYORSUNUZ

✔SİTEMİZDE SADECE BİR HAFTA SÜRECEK BONUS TL KAZAN BÖLÜMÜNDE 4X ETKİNLİK MEVCUTTUR.

✔SON ZAMANLARDA ÇIKAN ÇİFTLİK BANK OLAYI YÜZÜNDEN KAFANIZ KARIŞABİLİR FAKAT BİZ SİZE HİÇBİR ŞEYİ ÜCRETLİ SATMIYORUZ!

✔TÜM GELİRİMİZİ SİZE BONUS VERİRKEN GÜNLÜK REKLAMA TIKLAMANIZI İSTİYORUZ BU SAYEDE ÖDEMELERİ YAPABİLİYORUZ.

✔SİTEDE USER AZ OLDUĞU İÇİN ÇOK KOLAY REF KASA BİLİRSİNİZ REF YARIŞMASINDA 1. YE 50 2.YE 25 3. VE 4. YE 10 TL EK ÖDEME YAPACAĞIZ

✔HER ŞEYİ ŞEFFAF BİR ŞEKİLDE AÇIKLADIĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUZ.

✔SİZDE HEMEN BU GELİŞEN SİSTEMDE YERİNİNİZİ ALIN VE BİRLİKTE KAZANMAYA BAŞLAYALIM.

✔İYİ GÜNLER,BOL KAZANÇLAR

(BEYÇİFTLİK)

TIKLA!
Merhabalar arkadaşlar yaklaşık 3 yıldır link kısaltıyorum link.tl,shorte.st gibi siteleri hep denedim fakat doğru siteyi sonunda buldum trlink!

Yaklaşık 1.2k ücret çektim ve daha özel durumlar dışında ödemeleri aksattığını görmedim!Her salı 15.00 da ödemeler gönderilir

Sayımları ve Doğruluğu gerçekten Çok iyi!

Neredeyse 30 tl ye varan cpm oranı veriyor bunu ülkede hiçbir sitede göremezsiniz!

Site gerçekten işini Hakkıyla yapıyor Kullanıcısına Destek veriyor referansımdan Kayıt Olan herkese taktik veriyorum gelin hep beraber kazanalım scam sitelere yer vermeyelim!

edit: SİTEDE ETKİNLİK VAR ARKADAŞLAR
https://tr.link/ref/TolgaBey35
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.117 (Bu ay: 47)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Hizmet Alım-Satım
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.