D

Yüzbaşı
11 Ağustos 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 12 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar ben bir kaç gün içinde sistem alıcam ama hafta sonunu beklesem mi diye düşünüyorum sebebi vatan 2 hafta sonudur oem ürünlerde hatrı sayılır bir indirim yapıyor bu hafta sonuda olur mu sizce
arkadaşlar amazondan ekran kartı almayı düşünüyorum rtx 2060 şimdi birkaç sorum varhttps://www.amazon.com/EVGA-GeForce-Gaming-Graphics-06G-P4-2167-KR/dp/B07MC63K76/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1551114325&sr=1-1&keywords=rtx%2B2060%2Bevga&th=1 bunu alacağım şimdi 379 dolar vergi dahil fiyatımı türkiye satışı var gözüküyor banka kredi kartı ile alacağım kargo ücreti ödemeyeceğim onu biliyorum şimdi bu ekran kartı yurt dışı garantili mi global garantili mi bide dediğim gibi bu yazan fiyat vergi dahil mi vergisiz mi
arkadaşlar 5700tlye sistem önerileri bekliyorum güzel fps aldırcak fpsi yüksek olması önemli uzun ömürlü parçalar olmasıda önemli kasa kendinde psulu tercihimdir bütçe için ram 16 gb şart ssd 120gb yeterli olacaktır m2 şart değil
2060 1060 a göre %60 daha iyi performanslı olcakmış yani 1070 ti dan bile iyi olcak türkiye fiyatını ne olur sizce ne belirlenir
arkadaşarl nvidia türkiye son 3 gün sayım ve 2 sayısını paylaştı duyuru olacağını belirti sizce rtx 2060 2050 nin duyrulması mı kastediliyor düşünceleriniz nelerdir?
arkadaşlar apu sistem önerilerinizi bekliyorum arkadaş toplicak 2000 bandında olursa sevinirim
arkadaşlar başlıkta yazan ekran kartı laptopta kullandığım ekran kartı 8gbda ram var 3nesil işlemci var i5 bf1 low 720pde oynayabilir miyim?
arkadaşlar sizden isteğim max 4000tl bütçe ile gtx 1070 için ve gtx 1080 için sistem toplamanız ve paranın hepsini kullanmanız şart değil max bütçe o 1080p 2k oynatcak uzun süre götürcek pc lazım ve ryzen serisinde en düşük hangi işlemci çalıştırırsa öyle toplayın yani sistemi bütçeyi tamamlamanız şart değil
fiyata monitör dahildir ekran kartı garantili olmak koşulu ile ikinci el olabilir monitörde 2.el olabilir
Hakkında
Meslek: öğrenci
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 337
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.095 (Bu ay: 75)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 21 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İnternet Servis Sağlayıcılar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.