LLumar cam filmi seçimi
Öncelikle herkese merhaba. Ben Toyota Corolla 2017 model aracım var ve LLumar bayisinden randevu aldım fakat koyuluk seçiminde kararsız kaldım. Benim aklımda ön iki cam için ATR 15 serisi arka üç cam için de ATR 05 serisi düşündüm aracımın içi tavan döşemesi bej renkte. bu kombinasyon çok sorun olur mu sizce yoksa ön iki cama ATR 20 arka üç cama ATR 15 yaptırmak mı mantıklı olur. aracın içi görünsün istemiyorum.
Amerikan park uygulaması için ampul seçimi
Öncelikle Merhaba. Aracıma amerikan park uygulaması yapıcam ama aklımda birkaç soru var acaba amerikan park uygulaması halojen ampul ömrünü kısaltır mı? halojenleri ledle değiştirsem ne önerirsiniz?
Tetik devresi nasıl yapılır?
|
PCI-e 3.0 laptopa SSD önerisi
Herkese merhaba. ASUS TUF A15 laptopumda 500GB SSD bulunmakta ve yetmemeye başladı. Aklımda şimdilik 2 adet SSD var altta paylaşacağım. Sizinde önerileriniz görüşleriniz varsa bekliyorum.
-Kingston KC3000 512 GB PCI-e 4.0 NVMe M.2 SSD, SKC3000S/512G, 7000MB/s - 3900MB/s okuma ve yazma.
-Crucial P3 1 TB 3D NAND NVMe PCI-e M.2 SSD (3500-3000 Mb/s)
İksinin de fiyatları 1400₺. Benim laptopum PCI-e 3.0 destekliyor. Bunlardan biri PCI-e 3.0 1TB diğeri ise PCI-e 4.0 500GB ve marka farkı var siz ne önerirsiniz.
EDİT:
bir de bu ürünü buldum sizce nasıldır
Ohm değişince gain değişir mi?
|
Komponent tizlerin yanması.
Arkadaşlar merhaba benim vibe slick marka komponent sistemimin tizleri yandı elimde kalan bu midleri direkt amfiye girip yanına paralel şekilde Pioneer ts-s20 bağlasam sorun yaşar mıyım yoksa crossoverla mı devam etmeliyim.
aracıma geçtiğimiz günlerde For-x Xae804 amfi ekledim kablo setimde forxin 4ga sarı kablolarından. rca ve güç kablolarını da ayrı geçtim. aracım Toyota corolla 2017 orjinal teype 4 kanallı Forx çeviri bağladım. rcalara eksi kablo bağlamayı da denedim ama yinede tıslama sorununu çözemedim. rcaları sökünce tıslama gidiyor tek geri takınca tıslamaya başlıyor. ilk bağladığımdan beri böyle. ne yapmalıyım abiler yardım lütfen. parazit giderici önerir misiniz. tıslama duymaktansa az ses duymayı tercih ederim.
Öncelikle merhabalar. Benim aracımda şuan For-x 750.1 mono amfi ve For-x 112s 1000w 250rms bass var ayrıca arka pandizotta Pioneer TS-A6960F oval hoparlörler var fakat bunlar orjinal teybe bağlı. benim sorum şu aklımda ikinci bir amfi ve kapılara 16.5cm hoparlör almayı düşünüyorum. Hoparlör olarak ne önerirsiniz?
Yüksek ses gibi bir amacım tabii ki ses yüksek olsun ama önceliğim ses kalitesi.
Merhaba herkese. malum üniversite tercihleri vs. yapılıyor bu dönemde bende üniversite için laptop araştırmasına girdim. üç ürün arasında kaldım siz olsanız hangisini seçerdiniz veya farklı önerileriniz varsa duymak isterim.
Ürünler şunlar;
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 58
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 6.836 (Bu ay: 124)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası