Epididimo-Orşit hastalığı
Merhaba, yaklaşık 5 hafta önce epididimit teşhisi konuldu. Sol Testis bölgesinde kasığa ve zaman zaman bacağa vuran, yatma-kalkmayla bağlantısız olarak gün içinde sürekli donuk bir ağrı mevcuttu. Doktor 2 kutu cipro ve arveles verdi günde 2 adet kullandım. (2hafta) İyileşmeyince epididimo-orşit olabilir diye doktor tavsiyesiyle 2 kutu tavanic günde 1 adet kullanmaya başladım. (2 hafta) O da fayda etmedi. En son prostatit olabilir dendi. 2 gün önce 6 adet Desefin iğne ve Tetradox reçetelendi. Kullanmaya başladım. 4 iğne tamamlandı. İlk iğne yapıldıktan yaklaşık 24 saat sonra ağrılarda azalma hissedildi fakat tam sol testis bölgesinde iğne batıyormuş gibi bir his oluştu. Ara ara gelen cız yapan bi acı. Acaba iğneler fayda etti iyileşme sürecinde olduğu için mi oluyor bu acı? Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.
not: elle muayane ya da ultrason yapılmadı ama varikosel olduğunda damarlar belirginleşiyormuş sanırım. Ben ellediğimde damarlar elime geliyor fakat eski halinde dikkat etmediğimden şişik mi inik mi anlamıyorum. Sadece testisin baş kısmında hassasiyet var. O yüzden varikosel olduğunu sanmıyorum.
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 20
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 32)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar

Yeni Kayıt

Özel Mesaj

Görüntülenme 
 1 Yanıt

0