Büyüler Gerçek Mi?
Öncelikle merhaba bu konu hakkında biraz konuşup tartışmak istedim ilk öncelikle lütfen birbirimize saygı çerçevesi içerisinde konuşalım birbirimize küfür edip hakaret etmemiz bize birşey kazandırmaz sadece nefretimizi ve kinimizi kusarız sorum: Büyüler gerçek mi madem gerçek değil tanıdığım bazı insanlara büyü yapıldı ve başlarına panarolmal diyeyim bazı olaylar geldi mesela garip garip rüyalar işlerinin ters gitmesi tüy ve saç kusmak birinin sanki onu hep takip ediyormuş ve izliyormuş gibi olması bu durumlardan dolayı intihar eden oldu etrafımda çevremde böyle kişiler gördüm sadece aklım biraz karışık bu konu hakkında tartışalım bakalım konu nereye varacak lütfen birbirimize hakaret etmeyelim
(öne Çıkarmak için oy verirseniz çok müteşekkir olurum efendim😊)
Not: Ateistlerin ve vb, inanışların bunları inkâr ettiğini biliyorum ama etrafımdaki bazı kişilerin kendisine büyü yapıldığını söyleyerek bazılarının kendisini öldürmesi bazılarının da bunun ile yaşaması benim küçükken tanıdığim samimi olduğum bir abim diyeyim abim sayılırdı adam üniversite de bir kız ile çıkıyormuş işte kızın belalı bir sevgilisi varmış bunu annesi anneme annem de bana anlattı sonra bu kızin eski sevgilisi gidip nerden bulmuşsa artık birine büyü yaptırmış sonra çocuk üniversite de çok kötü puanlar falan alıyormuş hayatı düzendeyken bir anda düşüşe geçmiş çocuk her sabah uyandığında saçının döküldüğünü ve dişinden kan geldiğini görüyormuş çocuğun psikolojisi bozulmuş bir ara ben çocukken markette gördüm onu yani garip hareketler falan yapıyordu sonra cocuğu 3 gündür bulamamışlar cocuk uçurumdan atlayıp intihar etmiş bende hâlâ yaşadığını falan zannediyordum küçükken şimdi benim kafam hâlâ karışık sizce eğer büyü diye birşey yoksa bu çocuğun başına gelenler ne?
(Hakaret edene blok😉)
Özürlü Alfalar
Selamünaleyküm Dostlar Bugün Biraz Kendini Alfa Zanneden Özürlüler Ve Herkese Alfa Diyenler Hakkında Konuşmak İstedim Benim Bunlar Hakkında Düşüncem Sadece Doktora Görünmeleri Hepsine Akıl Sağlığı Diliyorum Ve Sizin Düşüncelerinizi Alıyorum Efendim.
Pavlus Ve İncil
Öncelikle Merhaba Sorum: Sizce İncili Pavlus Mu Değiştirdi Eğer incil Değiştirilmediyse Neden Her Ay İncilde Bazı ayetlerden Bazı kelimeler Değiştiriliyor ve neden İncil tek bir kitap değilde her mezheplere göre farklı farklı İnciller var?
İnternet Kafeler
İnternet Kafeler Açık Mı Ve Hangi İllerde Açık Diye Sorucaktım Ve İntencere Kafelerin Kapatılması Hakkında Düşünceleriniz Nelerdir?
Samsung Format
Öncelikle Selamünaleyküm Benim Bilgesayarım 2 olmadı 3 yıldır falan açılmıyor 2 aydır falan format atmaya çalışıyorum ama olmuyor çok hevesim kırıldı artık ne yapacağımı bilmiyorum sorun: benim hardisk'de format var hatta 2 tane hardisk'im var birinde win7 birinde de win10 var ama ikisini de denedim olmuyor şimdi şey diyeceksiniz eğer bilgisayarın win7 ise win10 yapmaya çalışırsan olmaz falan derisiniz formatta iken yok ikisi de olmuyor bios da ilerliyorum formatı atıyorum sonra Windows ayarlar yeri geliyor lisans yok falan diyorum sonra disk seçme yeri geliyor depolama mi disk mi ne işte o geliyor ama yok abi hardiskimde disk yeri yok yani seçeceğim bir disk yok yani ne Yapıcam bilmiyorum bilgisayardan çok fazla birşeyde anlamam zaten bilgasayar da yedekleme disk şeyi de yokmuş tabi 3 yıl hiç açılmayınca evet benim emektara nasıl format aticam bir bilginiz varsa yazın mutlu olurum.
Meslek: Yok
İlgi Alanları: Yok
Ne diyem |
Ne diyeyim ki |
Bitkin Ve Özgüvensiz |
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 68
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 16.496 (Bu ay: 178)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 81 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Geri dönüşüm kutusu