PUBG mavi ekran hatasi veriyor
PUBG'yi açarken bi anda mavi ekran veriyor. Mavi ekranda Durdurulma kodu page_fault_in_nonpaged_area
Başarısız: BEDaisy.sys yaziyor. Bilen biri varsa yardımcı olabilir mi?
Bu sabahtan beri instagrama telefondan girdiğimde ana sayfadaki akış yüklenmiyor. Keşfet mesajlar arama hepsi çalışıyo ama ana sayfada storyler dahi hiçbir şey gözükmüyo. Başka bir hesaba girdim aynı cihazdan onda böyle bi problemle karşılaşmadım. İnstagramı sildim yükledim hesabın şifresini değiştirdim hesabı sil yaptım sonra geri açtım ama bir türlü düzelmedi. Bilgisayardan girdiğimde ise ana sayfa sorunsuz çalışıyo. Fakat profillere giremiyorum. Kendi profilim dahil. Hesabım ban falan mı yedi. Çözümü bilen biri yanıtlarsa çok sevinirim.
Paypal hesabim block yedi, param paypal'da kaldı
Yurtdışından bi para gelecekti. Bu yüzden gittim Romanya'dan bi paypal hesabı açtım. Hesaba para geldikten sonra hesap otomatik olarak sınırlandırıldı. Benden kimlik doğrulamamı istiyo. Ben de yapacak bir şey yok diye kendi kimliğimi attım. Ama kaydolurken doğum tarihini rasgele yazmıştım. Şimdi onun incelenmesini bekliyorum. Sizce ne olur. Eğer doğrulanmazsa hesabı hemen kapatırlar mı? Bu parayı bir şekilde çekmem lazım acil yardım lütfen.
Cihazımı buldan telefonumu kilitledim
Bugün yanlışıkla google cihazımı bul'dan telefonumu kilitledim. Sadece parmak iziyle açabiliyorum telefonumu. Şifreyi hatırlamıyorum. Kilitlediğim için de parmak izi kabul etmiyor sadece şifre girmemi istiyor. Google'un bi destek hattı falan var mıdır? Derdimi anlatsam telefonu güvenli moddan çıkarırlar mı?
Kulaklığımın mikrofuna su kaçtı
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.176 (Bu ay: 85)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar