Uzun yıllardır kullanılan bir Samsung telefonunun pili değiştirilip kullanıldığın batarya performansı eskisi gibi oluyor mu? Android mi batarya konusunda daha uzun ömürlü yoksa iOS mu? Çok kararsız kaldım. Tercihimi pil konusunda daha uzun yıllar götüren telefondan yana kullanacağım masaya yatırdığım iki telefon biri S25 Ultra diğeri iPhone 17. Mesela kullanacağım diyelim telefonu 3-4 yıl oldu sonra pili değiştirip eski randımanı almak istiyorum. Bunun için tercihimi hangi işletim sisteminden yana yapmalıyım?
Samsung S24 ultra Vs iPhone 15 pro
İkisi arasından hangisini tercih ederdiniz aldığım zaman uzun kullanmayı düşünüyorum öyle hemen kullanıp satma gibi niyetim yok uzun kullandığım süreçtede herhangi bir donma kasma ya da animasyon geçişlerinde problem istemiyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim.
Beinconnect hakkında bi sorum var
Beinconnect aldığım zaman paketime dahil olarak smart tv seçeneğini ekleyebiliyormuyum sonradan bilgisi olan var mı?
Zte zxhn 267a modemi kullanıyorum önceden Ssid 6,7,8 gibi ağ ayarlarını açıp kapatabiliyordum şimdi onları göremiyorum problemin çözümü nedir
Apple.com hergün kargo gönderimi yapıyormu
|
Apple.Com'dan İpad 8.nesil sipariş ettim fakat kargo
|
Bir sorum olacak bu yeni çıkan ipad 8.nesili alanlar
|
İpad 8.nesil ve air 4 türkiyede ne zaman satışa çıkacak
|
İpad mini 5 mi yoksa ipad pro 2 mi pubg ve dersler için
|
Türk telekom kullanmılımıyım sizce bu duruma göre
|
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 43
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 143)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Apple Bölümü

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
2 Yanıt
0