piranhanın x7 modeli mouse kullanıyorum lakin double click (macro) tuşuna basılı tutarken sağ tuşa bastığımda veya basılı tuttuğumda mouse ım kapanıyor baya bildiğiniz ışığı felan sönüyor çıkıyor bilgisayardan aygıt yöneticisindende gidiyor driverını silip yükledim güncelledim kapattım bilgisayarı kapat aç yaptım hiçbir şekilde düzelmiyor yardım edin lütfen
öncelikle herkese s.a ben nvidia msi gtx 1050 ti 4 gb oc gaming x kullanıyorum kısacası ekran kartım güzel ama lol gibi basit bir oyunda bile eskiden max grafiklerde 240 300 fps görürken şuanda 35 40 arası fps alıyorum ekran kartımı güncelledim virüs yok 4 5 defa formatladım driverlarım kurulu dar boğaz sorunu yok parça takılı macun temiz kasa temiz sorun lolle ilgili değil silkroad gibi basit bir oyunu 600 700 fps ile oynardım şuan 38 40 fps alıyorum bütün herşeyim güncel sorun ne diyeceksiniz sorun şu ekran kartımı takip ettim ekran kartım normalde 123 mhz 300 mhz hızla çalışıyor eskiden oyuna girdiğimde 1820 mhz ye dönüşürdü ama şuan oyunu açsam dahi algılayıp 1820 mhz ye çıkmıyor 600 500 mhz de kalıyor elle overclock yaptığımda sorun düzeliyor ama her seferinde elle overclock mu yapmaktan başka çare lazım bana bi yardım lütfen
Ram gösterdiğinden az kullanıyor
Ekran kartı bilgisayarı kapatıyor
|
İşlemcim uyarmı
|
Hangi anakart bana uyar
|
Beraber oynamak ?
|
Oyunlarım kasmaya başladı
EKRAN KARTIM DEİŞTİ BİLGİSAYARIM KENDİLİĞİNDEN KAPANIYOR
|
Hangi ekran kartını almalıyım
|
İlgi Alanları: Bilgisayar
Virtüöz |
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 28
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.385 (Bu ay: 63)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware