Sahibinden üzerin den Ayvalık çifçiden sızma zeytinyağı adı olarak satış yapıyorlar https://ayvalikzeytincilik.sahibinden.com
telefon numaraları üzerinden kendilerini aradım numune tester gonderıyormusunuz diye kendilerine sordum zeytinyağı için ve bu lafıma karşılık kendilerine herhangi bir kötü bir cümle de söylemedim tester ne deyip bana direk ağır kelimeler küfür ettiler bu şekil de ahlaksız edepsiz insanlar dan kesinlikle alışveriş yapmanızı tavsiye etmiyorum kesinlikle uzak durun ayrıca şikayetvar üzerinden haklarında yapılan yorumları görebilirsiniz dolandırıcı olduklarını söyleyen kişi var https://www.sikayetvar.com/ayvalik-ciftciden-sizma-zeytinyagi bunları ilgili yerlere şikayet edeceğim
Bilgisayar kaynaklı internet hız sorunu
Merhaba bilgisayarımdan kaynaklanan internet de hız sorunu var anakartım 1gbit ınterneti destekliyor TurkNet GigaFiber kullanıyorum normal de 800-900 rakamları gormem gerekırken su an kullandıgım bilgisayar da 500 civarı görüyor Speedtest'de hız testi yaparken çubuk kasarak hız testi yapıyor başka bir bilgisayardan da denedım onda problem yok tam hız alıyor 900 görüyor yani bilgisayarımdan kaynaklı bır problem var fakat hangı parcadan yapar bılmıyorum sorun nerede sizce.
Bilgisayarımdaki parçalar HDD hariç biraz eski.
İşlemci AMD FX 4100.
1 TB HDD.
GTX 950 ekran kartı.
8 GB RAM.
Gigabyte GA-970A-D3 anakart.
Bulaşık makinesi su almıyor hortum dan olabilir mi
Merhaba bosch power 55 bulaşık makinesi kullanıyorum makıne ıcerısıne su almıyor kırmızı musluk işareti yanıyor bulaşık makinesini öne doğru çektiğim zaman bazen su alıyor bazen almıyor yıkama başlıyor makineyi içeriye doğru ittirdiğim zaman su almıyor bir de hortumun makineye giriş kısmı olan başlıktan bip diye ses geliyor elımle cevırdıgım de ise ses kesiliyor temiz su hortumun da kırık vs sorun olabilir mi resimleri paylaşıyorum filtrelerini kontrol ettim temiz musluktan su geliyor teşekkürler.
KVK Mı Teleservis Mi?
|
İzmir Zirkonyum Diş Tavsiyesi
|
İZMİR TELEFON TAMİRCİ ÖNERİSİ
|
Xperia Z3 Ekrana Görüntü Gelmeme Sorunu
|
400 TL 2.El Telefon Önerisi
LG G2 Batarya Önerisi
|
|
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 26
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 12.155 (Bu ay: 96)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar