topluma şikayet
bilmiyorum ne haldeyim yani biliyorumda kabullenmiyorum bir türlü.bu şekilde nereye kadar giderse diye kendimi avutuyorum.bitiğim yani aslında.ama çözüm bulmam gereken bir problemim var.
en azından şimdilik umudum var gibi ama bu şekilde devam edersem o umudumda kalmayacak.ne yaptığımı açık açık söylemiycem ama sallantıdayım.her an kredim tükenebilir.bu yüzden problemimin çözümü için sormam lazım size. ama ilk önce şunu bilmeniz gerekiyor ben bu toplumun içindeyken hemde çocukken birşey yaşadım ve yaşadığım olaydan sonra ruhen ben çok etkilenmişim bununla ilintili sorunlar yaşıyorum. böyle bir durumun içinden nasıl çıkılır bilmiyorum.bir yandan yaşama ümidi diğer yanda da karanlık bir dünya.bu ikisi arasında çok kararsızım.hem suçluyum hem suçsuzum ben kimseye kötü birşey yapmadım.ki toplum beni tamamen dışlamadı.ben şimdi ne yapayım ?
Farklı şehirde adıma şikayet var
Arkadaşlar İstanbul'da ikamet etmekteyim. Bursa'da adıma savcılığa şikayette bulunulmuş. İfade için polis bursa ya çağırdı. İfademi İstanbul'da veremezmiyim böyle bir seçenek yok mu ? Ayriyeten eğer mahkeme olursa sürekli Bursa'ya gidip duruşmalara katılmam mı gerekiyor ? Bu duruşmalara İstanbul'dan katılabilir miyim yada davayı İstanbul'a alabilme imkanı var mı ? Şimdiden teşekkür ederim.
|
Geç kalınmış üniversite hayatına başlamak
|
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.038 (Bu ay: 56)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar