2d ilk oyun tasarımım Boomb Stars
herkese merhaba "Boomb Stars" adlı bir oyun tasarımını yapmış bulunmaktayım . Burada sizlere çizimlerini ve ui tasarım örneklerini paylaşacağım Umarım beĞenirsiniz. Projemize ve oyunumuz destek olursanız teşekkür ederim.
2D Games and characters
Follow us on instagram:
https://www.instagram.com/gamzesurekart
Çizerlerin görmesi gereken videolar
herkese merhaba çoğu çizer çalışmalarına başlarken doğru malzemeyi kullanmayı ister, doğru olmayan çizim materyallerini kullanmayanlar sonuçtan memnun kalmaz. Ya da istediği etkiyi hangi çizim ve boya malzemesiyle yapabileceğini bilemez. şahsım olarak ta bu gibi durumlarda çok kaldım. Kendi deneyimlerimi çeşitli videolarda birleştirdi. Bazen çok güzel dönüşler duyuyorum bu yaptığım işin doğru olduğunu gösteriyor bana. Umarım bu videolar siniz için yararlı olur.
Çizim kalemleri karşılaştırma
Pastel boya karşılaştırma
kuru boya karşılaştırma
keçeli kalem karşılaştırma
Fırçalar hakkında
#boyaal #boyakarşılaştırma #pastelboya #suluboya #keçelikalem #fırça #sanatmalzemeleri
Atatürk Çizimim
Selam herkese 10 kasıma özel bir Atatürk portresi çizdim. Ne zmandır aklımdaydı bir portre yapıp video çekmek şimdi nasip oldu umarım beğenirsiniz.
Umarım sizler de beğenmişssinizdir. birde sizden isteğim beğen ve abone ol butonuna basmanız :)
İZLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
Kendinize iyi bakın. ;)
15 KOLAY RESİM TEKNİĞİ
|
Photoshop'ta kes kopyala yapıştır / basit anlatım /
|
Akrilik boya çalışmaları Çocuklar İçin
|
photoshop dersleri Tüm ışık ayarları
|
photoshop manipülasyon nasıl yapılır
|
Fotoğraf ve Resim renklendirme ÇOK KOLAY
|
pastel boya ile basit ve etkili resimler
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 39
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 12.979 (Bu ay: 49)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Grafik