KPSS hangi derse çalışmalı ( SBKY)
Merhaba. Siyaset bilimi ve kamu yönetimi okuyan birisi KPSS hangi puan türünden puan almalı? Sanırım sınav genel kültür ve genel yetenek olarak ikiye ayrılıyormuş bu iki sınavdan hangisine giriliyor? İkisine birden mi giriliyor? Bu sınava girmek için genel kültürden hangi derslere genel yetenekten hangi derslere çalışmak lazım? Atanmak için kaç puan almak gerekiyor. Ayrıca memuriyeti için yaş sınırı nedir.
instagram reklam hesabım kapatıldı
öncelikle ücretli tavsiye verecekler baştan konudan ayrılsınlar.
1 yıl kadar önce instagram satış sayfamdan reklam vermiştim ama ödeme yapmamıştım. şimdi tekrar raklam vermek istiyorum ancak reklam hesabınız kapatıldı diyor. googledan meta yardım sayfasına giriyorum bazı adımlar izliyorum hesabınıza giriş yapın diyor ve beni facebook giriş sayfasına yönlendiriyor. benim facebookum yok ki. ayrıca ben instagram ile alakalı bisorunu çözmek istiyorum ama beni facebooka yönlendiriyor. çok saçma. bazı yerlerde de 180 günden fazla kapalı kalan instagram reklam hesapları artık açılamıyor diye okudum. bu konuda bilgisi olan ve yardımcı olabilecek bi arkadaş var mı ya? instagram hesabım açık ama reklam veremiyorum. tüm müşterilerim beni ordan buluyor, geçimimi ordan sağlıyorum acil reklam vermem gerekiyor.
Apartmandaki sürekli gürültü
Yaklaşık bir aydır ( son bir hafta her gün ve uzun uzun ) süren bir gürültü konusunda çok rahatsızım. Apartman eski ve çoğu Almancı. Benim olduğum bölümdeki dairelerden 12 daireden 6 daire dolu. Ben en üst katta oturuyorum. Gece ve gündüz sürekli olarak bir ev taşıma gibi bir ses geliyor. Ya biri bi makine çalıştırıyor gibi de. Eskiden halı dokurlardı da metal tarakla vururlardı falan öyle bi ses. Biri duvara veya yere ayakla vuruyor veya bi çimento torbası atıyor gibi. Bi türlü bulamıyorum sesin kaynağını. Komşulara tek tek gidip söylesem mi ? Bakanlıkta sınavım var uykusuzluktan çalışamaz oldum. Ayrıca bu ses geliyorsa bir tek ben şikayet ediyor olamam. Ne yapıcam bilmiyorum. Çıldırmak üzereyim.
Bir film arıyorum
ilk Çağlardan iki kişi efendi ve kölesi günümüze ışınlanıyor. Yolda bi araba görüp sopayla arabaya vuruyorlar falan. Böyle bi filmdi.
Şurdaki müziği arıyorum
7:48 saniyeden 8:08’e kadar çalan müziği arıyorum. Bilen arkadaşlar ⬇️ lütfen
Şu şarkıyı arıyorum
Burada çalan Almanca olduğunu düşündüğüm opera şarkısını nasıl bulabilirim
2863 sayılı kanun memuriyete engel mi
Merhabalar. 2019 yılında saçma sapan bir olay yüzünden 2863 sayılı kanuna muhalefet, yani kültür ve tabiat varlıkları kanununa muhalefet suçuyla hakkımda dava açıldı ve 1 yıl 8 ay ceza almıştım. Bu da HAGB’ye dönüştü. Bir hafta sonra bitecek.
bu kanun devlet memurları kanunu arasında yer almıyor. Ama yine de bi sormak istedim. Hagb düşüyor bir haftaya. Bu kanun memuriyete engel olur mu ? Bu yıl KPSS’ye gireceğim ilk kez
Döviz bazlı ne satabilirim?
Merhaba arkadaşlar. Elimde üç beş kuruş para var. Amacım Türkiye’de ucuz Avrupa’da pahalı olan ürünleri Avrupa’ya satmak istiyorum. Ama ne satabilirim? Bütçem de o kadar çok değil 5000₺ falan. Bu konuda yardımcı olur musunuz?
İphone ekran kilidi şifremi unuttum ( acil )
|
Silinebilir
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 48
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 142)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0