Bildirim
E
@evilangel48
"er": Geleneksel rütbe sistemi koşulları geçerlidir.
Diğer rütbeleri gör
Gönderileri
evilangel48 (Amed Tarık Demir) · İşlemci altına konu açtı.
7 yıl
Bilgisayar Açılmıyor
|
evilangel48 (Amed Tarık Demir) · Teknik Yardım altına konu açtı.
7 yıl
Laptop Siyah Ekran Sorunu
|
8 yıl
HANGİSİNİ SEÇMELİYİM
|
8 yıl
Telefonum brick oldu lütfen yardım edin
|
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 7 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 12)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Son Giriş: 7 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 7 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 12)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları

İkinci El Referansları

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
. Bilen bilir Dark'ın soğutucularının ne kadar zor montaj edildiğini. Ben de x94rd modeli vardı ve belki de 1-2 saat terleye terleye zorla taktım soğutucuyu. Fakat bu denemelerim sırasında işlemcimin kilidi kapalı olmasına rağmen işlemci yerinden çıktı. Yanında da çok kötü bir ses çıkarmıştı. Sanki cırt cırtı söker gibi. Ardından her takmaya çalışımda hemencecik yuvadan çıkmaya başladı. Yuvada duruyordu. Hatta elle çeksenizde gelmiyordu. Fakat o lanet soğutucuyu takarken tak diye yerinden çıkıyordu. Neyse, en sonunda montajladım kapağı kapattım ve heyecanla güç kablosunu taktım. Heyecanla güç düğmesine bastım veeeeeeeee çalışmadı. İlk başta hüsrana uğradım. Acaba kablolamada mı yanlış yaptım diye bakmaya koyuldum. Fakat tüm kablolamalar doğru şekildeydi. Belki güç düğmesi bozuktur diye anakart üzerinden başlatmaya çalıştım olmadı. Acaba psuda mı sorun var diye psuya kısa devre yaptırdım psu çalıştı. Bir sıkıntısı yok gibiydi. Sonrasında anakartı da test etmek için psunun tüm kablolarını geri bağladım. 20+4 pinlik kısmın 20liğini söküp kısa devre yaptırdım. PC çalıştı. Tüm ışıkları yanıyordu. Anakart üzerindeki ışıklandırma bile! Fakat bu sorunun çözümü değildi. Bir sorun vardı. Ben de suçu anakartta buldum. Düşündüm ki acaba anakart sisteme startmı vermiyor. Sonrasında çözümü bilgisayarı bilgisayarcıya göndermekte buldum. İşlemcinin pinlerinin kırılmış olduğunu ve işlemcinin çöp olduğunu söylediler. Ben de buna inanmak istemedim. Sonuçta ucuz birşey değildi. Ayrıca işlemciye dikkatle bakmış herhangi bir pin sorunu görmemiştim. Hatta başka bir forumda fotoğraflarını attım ve sorun olmadığını söylediler. isterseniz o konuya burdan
4 Yanıt
0