Onbaşı
22 Eylül 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 29 (Bu ay: 0)
Gönderileri
WhatsApp iletişim numaramız: - 0546 482 40 15

BİZİMLE İletişime Geçmeniz YETERLİDİR.

kapatılan instagram hesabı, İnstagram Hesabım Kapatıldı Nasıl Geri Açabilirim?,
Hesabım kapatıldıysa ne yapabilirim?, instagram hesabım kapatılmış, Instagram Hesabın koşullarımızı ihlal ettiğin için kapatılmıştır, Hesabınız başka birini taklit ettiği için kapatılmıştır.
Merhabalar, en son 2017'de buralarda kapanan Facebook, Instagram, Twitter hesaplarını açıyorduk. Bir aralar ara verdiğim için çoğu mesaja cevap veremedim. Şuan tekrardan buradayım. Kapanan hesaplar için iletişime geçebilirsiniz. Makul bir ücrete açılması mümkün olan her hesabı açıyoruz, ve ücreti alıyoruz.

İletişim Adresleri:
+90 546 482 4015 (Mümkünse WhatsApp'tan yazın aramalara bakmıyorum.)

İyi forumlar.

Eski Konu Linki:https://forum.donanimhaber.com/facebook-kapanan-hesaplari-geri-alma-hizmeti--129474316#130096319
Merhabalar benim bir arkadaşım var parapsikoljiyle uğraşıyor arkadaşım evlendi 17 yaşında ailesi onu dışladı şuan bi evde eşiyle birlikte yaşamya çalışıyopr youtube kanalı var normalde ayda 1 kez video atarken artık günde 1 kere atmaya başladı para sıkıntı sı var sonuçta bilirsinz para kazanmak çok kolay değil elektriği suyu interneti ev ihtiyaç giderleri bilirsiniz işte. Sizden istedigim bu arkadaşla ilgilenmeniz lütfen maddi yardım gerekli Samsunda olanlar iletişme geçsin yüz yüze konuşursunuz gerekirse lütfen arkadşaım çok kötü durumda elinde ne bi televizoyn nebilgisayar hiç bişey yok telefonu var hergün internet kafeye video yüklemeye gidiyor. Halinden anlayın. Teşekkürler :(
Merhaba dostlar. Kapatılan Facebook hesaplarını belirli bi ücret karşılığında geri alabilirim. E-posta: hiimfighter@gmail.com Önce hesabı açıyoruz sonra parayı alıyoruz.
Hakkında
Meslek: Yazılımcı
İlgi Alanları: VB.Net
Forum İmzası:
Kapanan Facebook,Instagram,Twitter hesaplarınız makul ücrete açılır.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 17
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.286 (Bu ay: 18)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İnternet
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.