Gpu Frekans Değerinde Düşüş
Merhaba
Laptop gpu sıcaklık değerim oyunlarda genel olarak 86 derecenin altına inmiyor. Termal macunu değiştirdim fan temizliğini yaptım ancak değişim yapmadan önce sıcaklık 86 iken gpu frekansı 1750 ile 1800 arasındaydı. Bakım sonrası sıcaklık yine 86 ancak frekans 1300 lerde geziyor. Turbo fanla bile sıcaklık ancak bir kaç derece düşebiliyor. Sorun ne olabilir?
Elimde 10.000 mh Philips marka powerbank var 3 4 defa kullandıktan sonra şarj olmadı. Şarja takınca cihazda tepki yok ne ışık yanıyor ne doluyor. Şarjda etmiyor. Sorun ne olabilir? Çözümü var mıdır?
TV için Bluetooth Çoğaltıcı
Merhaba, TV'de Bluetooth özelliği var ancak ben TV'ye 2 kulaklık aynı anda bağlamak istiyorum. Bunun için bir dönüştürücü ya da çoğaltıcı var mıdır? Aramalarda pek fazla ürüne ulaşamadım. Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
USB Hata Ayıklama Olmadan Fastboot
Merhaba, tabletim birden kapandı ve sadece fastboota ulaşabiliyorum. Ancak fastbootta pc tableti görmüyor. Normalde USB hata ayıklama açık değildi. Nasıl gidebilirim bu sorunu. Tablet Hometech
Vasilik
Merhaba, 20 yaşında zihinsel engelli bir oğlum var. Babası vefat edeli 10 yıl oldu. Şimdi oğlumun askerlik kağıdı gelmiş ancak yeni kimlik kartı olmadığı için muayene etmiyorlar. Yeni kimlik kartı çıkarmak için de vasilik davası açmamı istediler. Ben annesiyim böyle bir durum söz konusu mu?
MicroSd Card kopyalama sorunu
|
Samsung Galaxy A7 2016 Ekran Çıt Sesi Sorunu
|
Sakal üstü epilasyon yanlış yapılırsa
|
Excalibur G900 İşlemci: i7-10750H Ram: 32 GB 3200 MHz Ekran Kartı: RTX2060 |
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 13
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.163 (Bu ay: 55)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware